Dishonored PC, PS3, X360

Dishonored - egy olyan bérgyilkosos játék, ahol nem muszáj bárkit is megölnöd.
1349274616

Dishonored - képeken a magyar verzió

Aki nem tudná, azoknak még egyszer elmondjuk: az Arkane Studios legújabb játéka, a Dishonored kishazánkban magyar felirattal jelenik meg. Ebbe a verzióba tekinthetünk most bele egy csokornyi screenshot segítségével, amiket a hazai forgalmazónak, a CNG.HU-nak köszönhetünk.
1349107231

Doom 4-re utaló jelek a Steam adatbázisában

A PCGamesN magazin számolt be róla nemrégiben, hogy néhány lelkes hozzáértő megvizsgálta a Steam adatbázisát, amelyben Doom 4-re vonatkozó, félreérthetetlen jelek vannak. S ez nem minden, fény derül a Dishonored DLC-ire és arra is, hogy már úton van a Quake 5.
1349092821

Dishonored - a Thief-szerű lopakodás a múlté

Christophe Carrier, a Dishonored vezető pályatervezője az Eurogamer Expón elmondta, hogy a fejlesztés kezdetén még az volt a terv, hogy a Thief-játékokhoz hasonló lopakodási mechanizmussal vértezik fel a produktumukat. Ám az árnyékokban való sunyizás már elavult módszer, így kivették a rendszerből.
1348815600

Dishonored - véget értek Dunwall meséi

Befutott a Dunwall meséi-sorozat harmadik, befejező epizódja, amiben a már-már megszokott módon izgulhatunk, hogy milyen előzményt bontanak ki a készítők. A legfrissebb rész főszereplője egy bizonyos Piero, aki hősünk, Corvo életében is fontos szerepet játszik majd - hogy miért?
1348749047

Dishonored - Dunwall meséi, második rész

Dunwall önjelölt bírái új energiaforrásra szeretnék rátenni a kezüket, ám a természetfeletti képességeket nem mindig tisztességes célokra használnák fel. Második epizódjához érkezett a Dishonored világában játszódó animációs websorozat, s ugyanolyan ütős, mint az előző.
1348666224

Bejelentették a PSN Day 1 Digital szolgáltatást

A Sony amerikai részlege bejelentette vadonatúj digitális szolgáltatását, amellyel számos közelgő játékot PlayStation Networkön keresztül is letölthetünk a megjelenés napján. Az októbertől induló program keretében "PSN Day 1 Digital" menüponttal bővül a PlayStation Store.
1348659032

Dishonored - Dunwall meséi, első rész

Webes animációs sorozat indult, amely a Dishonored világában játszódik. Ez egy remek lehetőség arra, hogy megismerjük a steampunk univerzum hátterét, s azt, hogy milyen titkok lappanganak a bálnavadászatból élő Dunwallban. Sötét és kegyetlen disztópiával állunk szemben.
1347984000

Dishonored - az utolsó fejlesztői napló

Egy hónap sincs hátra a Dishonored megjelenéséig, ezzel együtt pedig a játék fejlesztői naplósorozata is az utolsó részéhez érkezett. A negyedik felvonás a "végjátékot" mutatja be, a szokásos marketingblablán túl pedig hárompercnyi gameplay jelenetet is kapunk az ölünkbe.
1347634827

Dishonored - fejlesztői napló az élményről

Nem tétlenkednek az Arkane Studios munkatársai, sebtiben kiadták a Dishonored harmadik fejlesztői naplóját. Ezúttal a harcrendszerbe tekinthetünk be, amit úgy alakíthatunk, ahogy saját kedvünk és vérmérsékletünk megkívánja. A steampunk akciójáték mindenki számára egyedi élmény.
1347384630

Dishonored - itt a második fejlesztői napló

Menetrendszerűen megérkezett a Dishonored második fejlesztői naplója. Az Arkane Studios lánykái ezúttal azt ecsetelik, hogy miként merülhetünk el ebben a steampunk világban, és beszélnek egy sort Dunwall város karaktereiről is. Vágyaink netovábbja ez a produktum.