Lollipop Chainsaw PS3, X360

Ötletes koncepció rendkívül sok vérrel: a főszerepben egy csini cheerleader, akinek elsődleges fegyvere egy hatalmas láncfűrész.
1338015608

Lollipop Chainsaw - vesszenek a főellenségek!

Újabb elmebeteg kedvcsináló látott napvilágot a Lollipop Chainsaw-ból. Oké, lehet, hogy vicces és szexi, de már néha túl sok a jóból. Ráadásul Suda 51 játéka nem akar megkomolyodni, ami nem feltétlen baj, ha azt visszük, hogy a grindhouse műfajában szeretne nagyot alkotni.
1336125620

Suda 51 beszél a Lollipop Chainsawról

A kulisszák mögé pillantunk a legújabb Lollipop Chainsaw videóban, melyben a fő designer, Suda 51 hint el nekünk néhány érdekességet a soron következő játékáról. Komolyan gondoljuk, hogy az úriember tutira szed valamit, amiért ilyen ingoványos és beteg fantáziával van megáldva.
1334908802

Lollipop Chainsaw - találkozz a Starling-nővérekkel!

Már attól féltünk, hogy csak egyetlen jó mellű főszereplő lesz a Lollipop Chainsawban, de a Warner frissen kiadott trailerében bemutatkoznak a Starling-nővérek, akik szintén a zombiseggek szétrúgására specializálódtak. Ismerkedj meg velük, ha már szexelni nem tudsz!
1334390437

Lollipop Chainsaw - így lóbáld a láncfűrészed!

Egyetlen kérdés merült fel bennünk a játék legújabb kedvcsinálóját megnézve: vajon Juliet formás cickói a fizika törvényének megfelelően ringanak, miközben a hölgyike egy tucat zombit szeletel ketté? A kocsonya-effektus a játékvilág talán legjobb extrája. Mi is befizetünk rá!
1333719041

Lollipop Chainsaw - a véres ruci újra tiszta lesz

Tudjátok, mi az a ZomBeGone? Egy remek hatású mosószer, mely mosás közben minden ruhára fröccsent vért és zombibelsőséget eltávolít. Az élőholtak inváziójakor minden háztartás elengedhetetlen része, Juliet is ilyet használ, de mi azért az intim géljére lennénk kíváncsiak.
1333188000

Lollipop Chainsaw - színfalak mögött a zene

Jó hír, hogy nem csupán elmebeteg rockzenét hallhatunk a Lollipop Chainsawban, a játék a Silent Hill zenei betétjeiért felelős Akira Yamaoka jóvoltából egyedi soundtrackkel is fel lesz vértezve. Az anyag szellemiségét hűen követik a dallamok, igazán élvezetes összeállítással kényeztetnek bennünket.
1332511212

Lollipop Chainsaw - erre a buszra felszállnánk

Szereted a tömegközlekedést? Jó, nem feltétlen a BKV-ra gondoltunk, meg az idegeskedésre és a szardíniakonzervszerű nyomorgásra. A nagy víz túlsó felén már öröm a buszozás, mely a házad előtt áll meg, ha suliba mész. Főleg, ha Lollipop Chainsaw-stílusban pimpelték fel.
1331967646

Lollipop Chainsaw - a rock zombijai

Suda 51 és a Grasshopper Manufacture szép számú főellenséget mellékelt a Lollipop Chainsaw-ba, ráadásul azok nem csak üres tekintettel kóricálnak agyvelőt keresgélve, hanem keményrockot játszanak. A legújabb trailerben ők kapják a főszerepet és persze a dögös hősnő.
1331802010

Lollipop Chainsaw - a szinkronról bővebben

Az első dolog, ami eszünkbe jutott Julietről, a Lollipop Chainsaw pomponlányáról, hogy szívesen vinnénk erdőre. A bájos oldalborda hangját ráadásul Tara Strong szólaltatja meg, aki szintén hívogató tüdővel van megáldva. A többiek is a szakma nagyjai, lássuk miként brillíroznak a mikrofon mögött!
1331362855

Sikamlós látnivalókon a Lollipop Chainsaw

Suda 51 és a Grasshopper Manufacture pont ott ragadja meg a játékosokat, ahol leginkább érzékenyek: az ágyékuknál. Legalábbis, ami a teremtés koronáit illeti. Játékunk főhőse, Juliet bitang jó kis csibe, ráadásul nem rest csábosan pózolni. Kéjtől csöpögős képek jöttek, a trailerről már nem is beszélve.