Lollipop Chainsaw PS3, X360

Ötletes koncepció rendkívül sok vérrel: a főszerepben egy csini cheerleader, akinek elsődleges fegyvere egy hatalmas láncfűrész.
1331038859

GDC 2012: Megvan a Lollipop Chainsaw dátuma

A Warner jelen van Suda 51 és a Grasshopper Manufacture közös játékával az idei GDC-n - az új képek mellett megerősítették az elborult cím megjelenési dátumát is. Azt már eddig is tudni véltük, hogy Európában júniusban landol a játék, most viszont napra pontos időpontot kaptunk.
1329921043

Lollipop Chainsaw - a pomponlány és a metál

Japán nyelvű előzetessel örvendezteti meg a rajongókat a Lollipop Chainsaw, melyből több alapvetés is kiderül: a punkzene nem halott, metál-vikingekre szükség van, továbbá baromi szórakoztató az előhalottakkal előadott kosárlabda és az aratókombájn, mint fegyver szerepeltetése.
1328961654

Lollipop Chainsaw - szexi rucik és nyalóka

Nem tudunk betelni a Lollipop Chainsaw újabb látnivalóival. Bejelentették a játék Premium Editionjét, mely a jelek szerint csak Japánban fog megjelenni, pedig a nyugati kiscsikók is nagyon örülnének Juliet néni testre simuló rózsaszín latexruhájának és pincérnős szerelésének.
1328860816

Lollipop Chainsaw - trailer Valentin-napra

Az biztos, hogy ha Juliet lenne a csajod, tutira nem unatkoznál a szerelmesek ünnepén. Alap, hogy a megvárakoztatna a randin, s kissé kínos lenne, ha a nívós étterembe beállítana egy láncfűrésszel. Ha pedig megcsókolnád, éreznéd a szájában az epres nyalóka ízét.
1326448825

Lollipop Chainsaw - bemutatkozik Swan

A Grasshopper Manufacture épelméjűségével mi is vitatkoznánk, a fiúk tegnap rántották le a leplet az egyik ellenségünkről, aki a Swan nevet kapta a tűzkeresztségben. Az illető egy igazi számkivetett, a San Romero főiskola gót diákjai közé tartozott, s mint ilyen, gyűlöli az embereket és a társadalmat.
1325701816

Lollipop Chainsaw - nyalóka és láncfűrész

Ha találgatnunk kellene, hogy vajon a Grasshopper Manufacture az egyik legelborultabb fantáziájú játékfejlesztő, akkor már rosszul tennénk, elvégre holtbiztos, hogy az. A Lollipop Chainsaw testnedveket ígér, mindegy, hogy az vörös vagy más színű. Videó és képek is érkeztek.
1320051623

Lollipop Chainsaw - traileren Juliet mentora

Bizony vannak még olyan mentorok, akiktől tanulni is lehet - nem úgy, mint az X-Faktor hazai döntőseinek, akiknek be kell érniük üres bábokkal. A Grasshopper Manufacture legújabb agymenése, a Lollipop Chainsaw is új előzetessel jelentkezett Halloween alkalmából. Nézd meg, ha bírod!
1314521255

Gameplay felvételt kapott a Lollipop Chainsaw

A hétvégi Penny Arcade Expón a Lollipop Chainsaw is bemutatkozott, Suda51 legújabb alkotásáról egy kézikamerás, gameplay felvételt is sikerült szerválni. Juliet Starling nem éppen az átlagos középiskolások sorait erősíti: egy zombivadász-dinasztia leszármazottja ő.
1312196735

Jövőre érkezik a Lollipop Chainsaw

Megvan a Lollipop Chainsaw nyugati kiadója, ezzel együtt pedig a várható megjelenésről is hallottunk valamit. A játék továbbra is zseniálisnak tűnik, a minőségre pedig Suda 51 neve a garancia, aki ezúttal is Akira Yamaokával ült össze egy projekt erejéig. A Warner Bros. is beszállt a buliba.
1311260400

Lollipop Chainsaw - cicik, láncfűrész, zombik

Ha azt hitted, a Shadows of the Damned lesz Suda 51 legbetegebb játékötlete, hatalmasat tévedtél: jön a Lollipop Chainsaw, amelyben egy szőke pompomlányt irányítva kell megakadályoznunk a zombiinváziót - ja igen, és az elsődleges fegyverünk egy óriási láncfűrész lesz. Izgi!