Lollipop Chainsaw - a véres ruci újra tiszta lesz

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 6.
  • Videó
Link másolása
Tudjátok, mi az a ZomBeGone? Egy remek hatású mosószer, mely mosás közben minden ruhára fröccsent vért és zombibelsőséget eltávolít. Az élőholtak inváziójakor minden háztartás elengedhetetlen része, Juliet is ilyet használ, de mi azért az intim géljére lennénk kíváncsiak.

Vicces élőszereplős trailer látott napvilágot a Lollipop Chainsawból - a Grasshopper Manufacture nyáron érkező játékát egy kamureklám hivatott beharangozni. A ZomBeGone minden makacs foltot és szennyeződést eltávolít, legyen az vér, agyvelő és más testnedv. Még akkor is tisztára varázsolja a csini női felsőt, ha a piszok a szövetek közé ragadt. Nem rossz ez a hús-vér Juliet sem, határozott céljaink lennének vele az első félreeső zegzugban.

13.
13.
Raatkainen
Jessica Nigri a csaj neve, ha valakit érdekel...
Más ruci is jól áll rajta!
http://www.jessicanigriofficial.com/wp-content/gallery/skyrim/skyrim-25-of-110-copy.jpg
12.
12.
Fantáziátlan, amatőr és bugyuta.
Továbbra is tartom, hogy fosnak a játékból mutatni bármit is és azért csak apró kis snittek vannak néha, mert kidolgozatlan szar az egész és ezt ők is nagyon jól tudják ! :(

Egyébként a csaj még csak nem is csinos, kimegyek itt Vecsésen a Market Centrálhoz és 10 perc alatt összeszedek bármikor bármennyi sokkal jobb nőt. Persze az ízlés szuverén dolog (mint ahogy a korral járó korai igénytelenség is :) de szerintem ez nagyon kevés lesz. Lehet, hogy behülyítenek embereket az első héten, de a másodikon 1 darabot nem fognak tudni eladni :)))
9.
9.
KeXxX
"Nem rossz ez a hús-vér Juliet sem, határozott céljaink lennének vele az első félreeső zegzugban." - dikk a szexmániás állat :D :D Amúgy nem értem hogy miért ezt a ribancot szavazta meg a közönség, volt mellette még 2 kurva jó csaj. Nem azt mondom hogy nem basznám meg, de hát akkor is....
8.
8.
Gengszter
Juliet is ilyet használ, de mi azért az intim géljére lennénk kíváncsiak.

Ilyet beszólni,hatalmas vagy zoenn :G
6.
6.
BloodyDeath
Nem volt rosz a reklám, de maga a játék már nagyon érdekel.
4.
4.
vektor123
Pc-re is kiadhatnák igazán...
3.
3.
lesik20
Hát nem tudom....
Nagyon reklámozzák... de maga a játék még nem nyügözött le a videók alapján
2.
2.
giga321
Ő a hangja Julietnek igaz? Hát not bad a csaj.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...