Counter-Strike: Global Offensive PC, PS3, X360

A legenda újjáéled a Counter-Strike: Global Offensive képében. Szebb grafika, több pálya, modernebb játékkörnyezet - megérkezett az új e-sport.
1345528464

GC 2012: Az utolsó videócsokor

A hosszú hétvége folyamán is éreztük a Gamescom utóhatásait - számos mozgókép látott napvilágot olyan címekből, mint a DmC, a Splinter Cell: Blacklist, Far Cry 3 és a Counter-Strike: Global Offensive. Semmiről nem akarunk lemaradni, így ömlesztve nyújtjuk át az olvasóinknak!
1344924000

Mozgásban a Counter-Strike: Global Offensive

Jövő héten érkezik az új Counter-Strike, s bár a pályák és a stílus a régi, az anyag mégis korszerű - már amennyire az ember elvárja egy Counter-Strike-tól, hogy korszerű legyen. A Global Offensive most négy gameplay videó erejéig bámulható, készítsetek be némi tápszert is, mert nem lesznek rövidek!
1344247241

Javában készül a Source 2 engine?

Ha a Valve játékfejlesztéséről szóló híreket vesszük szemügyre, akkor tízből nyolc esetben csupán pletykákra alapozhatunk, így van ez most is. A Valvetime.net hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Filmmaker programban nextgen játékmotorra utaló jelek találhatóak. Úton a Source Engine 2?
1340874043

A Valve bejelentette a Source Filmmaker-t

Szeretnél igazán durva animációs filmeket készíteni, hasonlóan a Team Fortress 2 ütős karaktervideóihoz? A Valve mindenki számára elérhetővé teszi azt a programot, amivel bárki hasonló kaliberű kedvcsinálókat készíthet. A Source Filmmaker-t még idén magunkévá tehetjük.
1338983663

E3 2012: Megvan az új Counter-Strike dátuma

A Valve végre bejelentette, hogy mikor jelenik meg a Counter-Strike: Global Offensive. Bár új játékot nem hozott magával a cég, a CS kipróbálható a kiállításon, ennek apropóján egy kézikamerás gameplay felvétellel is tudunk szolgálni - duplán érdekes, mert az xboxos verzió fut.
1336044600

E3 2012: Ott lesz a Valve, de nem jelent be semmit

A jó hír az, hogy idén ott lesz az E3-on a Valve, az már viszont kevésbé örvendetes információ, hogy nem akar semmit bejelenteni, csak a már futó projektjeit mutogatja majd. Ha készül is folytatása a Half-Life-nak vagy a Left 4 Deadnek, vagy ha lesz is Valve-konzol, azt nem most leplezik le.
1331197200

Gabe Newell a Forbes milliárdos listáján

Gabe Newell, a Valve alapítója és legnagyobb tulajdonosa felkerült a Forbes milliárdosokat összegyűjtő listájára. Habár nem tudni pontosan mennyit ér az úriember, sőt valójában a Valve pénzügyi helyzetével sem vagyunk tisztában, a szakértők azért megtippelték a dolgot.
1331118022

Counter-Strike: GO - cross-play lehetőség nélkül

Nagy érvágással fog megjelenni nyáron a legújabb Counter-Strike. Beletört a Valve bicskája abba, amibe már számos fejlesztőé az elmúlt években. Nem játszhatnak együtt a PC-sek és a konzolosok a játék multiplayer részében, technikai okokból egyszerűen nem működik ez az opció.
1330961409

Nyáron érkezik a Counter-Strike: Global Offensive

A Valve megerősítette, hogy idén nyáron startol el az e-sport császárának kikiáltott Counter-Strike újabb kivetülése. A bétateszt remek ütemben halad, komolyabb gondok sem merültek fel. A Microsoft Spring Showcase-en is ott volt a Global Offensive, új képeink is vannak belőle.
1322730037

Counter-Strike: Global Offense - bétás képsorok

Tegnap indult az új Counter-Strike zárt bétatesztje - ebből pedig egyenesen következik, hogy lassan befutnak a gameplay videók is. Vajon tényleg az e-sport következő, nagy lépcsőfoka lesz a Global Offense? Nagyobb érdekesség, hogy a konzolosok is élvezni fogják.