Gabe Newell a Forbes milliárdos listáján

  • Írta: InGen
  • 2012. március 8.
  • Biznisz
Link másolása
Gabe Newell, a Valve alapítója és legnagyobb tulajdonosa felkerült a Forbes milliárdosokat összegyűjtő listájára. Habár nem tudni pontosan mennyit ér az úriember, sőt valójában a Valve pénzügyi helyzetével sem vagyunk tisztában, a szakértők azért megtippelték a dolgot.

Huszonötödik alkalommal jelent meg a Forbes éves listája, melyen összegyűjtik a világ milliárdosait - ez persze dollármilliárdban értendő. Idén összesen 1226 milliárdos került fel a listára, 32 országból, akik közül 128 új a tavalyi összeállításhoz képest. Köztük van a mindenki által szeretett Gabe Newell is, akivel kapcsolatban csak az az érdekes, hogy pontosan nem is lehet tudni, mekkora vagyonnal rendelkezik.


Mivel Newell nem beszél sem a saját, sem pedig a Valve pénzügyi helyzetéről - és mivel utóbbi továbbra is egy magáncég, így nincsenek publikus pénzügyi adatai sem -, a Forbes különböző bennfentesekhez, elemzőkhöz, befektetési bankárokhoz fordult, hogy fényt derítsen valamiféle adatra. Ezek szerint a Valve a legkonzervatívabb becslések szerint is legalább 3 milliárd dolláros cég, és mivel Newell kezében van a cég 50 százaléka, így az úriember minimum 1,5 milliárd dollárt ér.

5.
5.
MaximumGame
Úgy se valós az a lista... a 3 leggazdagabb ember úgy sincs rajta... nem is lesz !
Ez a jól lakott embőrt meg megvennék a mellékzsebükből :) az az vagy 10000x több pénzük van :)

http://www.gitariskola.hu/kritika_elemei/john_d_rockefeller.jpg

Minden ezzel kezdődött !
4.
4.
l4cyk4
Lassan rá is úgy tekinthetünk, mint a szeretett Robert A. Kotick úrra.
3.
3.
Extol
#1: A nagy pénz birtoklása nagyobb kényelmetlenséggel jár, nem csak a kezelése, biztonsági okokból is. Nekem tuti üldözési mániám lenne ennyi zsetontól, plusz az úriember elég ismert is.
2.
2.
McDuff
az nem is sok,röhögve felvásárolhatná bármelyik cég,nem is értem,hogy nem történt meg eddig.persze ez csak becslés,sztem ennél jóval többet ér!
1.
1.
Mariah
A fotó alapján a pénz tényleg nem boldogít.

Pedig én tudnék mit kezdeni ennyi pénzzel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...