Counter-Strike: Global Offense - bétás képsorok

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 1.
  • Videó
Link másolása
Tegnap indult az új Counter-Strike zárt bétatesztje - ebből pedig egyenesen következik, hogy lassan befutnak a gameplay videók is. Vajon tényleg az e-sport következő, nagy lépcsőfoka lesz a Global Offense? Nagyobb érdekesség, hogy a konzolosok is élvezni fogják.

A Global Offensive nem titkolt célja az, hogy végre egyesítse a két különböző CS-közösséget, hiszen találunk benne, mind az 1.6-ra, mind pedig a Source-ra jellemző ismérveket. Az, hogy konzolokra is jön, csak hab a tortán - bizonyára sokat találkozunk majd vele az e-sport bajnokságokon.

47.
47.
Extol
46.
46.
aron_m
#45: "buzi kockavetőgép dönti el a szerver oldalon, hogy lövés közben mely lövedékek találnak, s melyek hibáznak??"

Ez kicsit úgy hangzik mint manapság az 1.6 szervereken : jaj nem adta be, vagy b***meg miért nem kapod szintű sírások.
Ha kipróbáltad és neked nem ment, attól még fölösleges kulázni, a számok magukért beszélnek.

A counter-strike fő vonzereje abban rejlik hogy a fiatalok/kezdők látják a top csapatokat, és szeretnének úgy játszani ahogy ők. A legtöbb játékban nincsenek ilyen versenyek, nem alakulnak bajnokságok, nincsenek minden este hltv-szerű közvetítések, így példakép sincs.
A csben vannak warmapok, amikre rengeteg taktikát kidolgoztak a csapatok az évek alatt. Melyeket a társaiddal kedved szerint alakíthatsz, folyamatosan azon mesterkedve hogy megtéveszd az ellenfelet, hogy végül olyan pozícióba kényszerüljenek amikor már ti vagytok előnyben.
A szerencse itt elenyésző faktor, aki gyorsabban és pontosabban céloz, jobban és gyorsabban értékel egy apró lépészajt vagy lövést az marad állva a végén.

Sokféle játékot kipróbáltam online, köztük rengeteg fpst. Mégis azt kell mondanom hogy nem véletlen az 1.6 töretlen népszerűsége. Nem találkoztam még más játékkal ami ennyire hasonlított volna a klasszikus értelemben vett sportra.
44.
44.
FekaFOB
A kételkedőknek ajánlom, hogy vegyék elő mindkét játékot, álljanak szembe egy viszonylag tiszta fallal AK 47-essel a kezükben és nyomvatartva a bal egérgombot szórják ki a teljes tárat. Mondanom sem kellene, hogy a CS-ben nagyobb felületen fognak golyónyomokat találni. A testet érő találatokhoz szükséges pontosság is sokkal komolyabb a CS-ben, nincs benne health regen és a különböző vastagságú falak kontra fegyvererősség plusz lövési szög pedig csak hab a tortán. A CS egy taktikai játék ellenben a COD sose volt az, csak egy szimpla deathmatch hent. Miért is emlegették a hardcore és az esport kifejezéseket az emberek? hümm? Nem is értem...
42.
42.
McDuff
Végre ezt is megéltük,összeállt a trio!Emberek,szar a BF is,a COD is,a CS is,szarni rá és gyerünk bowlingozni!>:D
37.
37.
LtK
#35: Talán az, hogy nem a CS-sek beszéltek ilyet? tudod BF contra COD. Rossz helyen jársz.
32.
32.
aludttej
#26: A videóbol neked ez úgy jött le hogy unalmas? Lehet egy olyan casual gamernek aki nem tud vele játszani, vagy még nem is próbálta, annak az. Más a cs mint a cod, de attól még legalább olyan jó is, mondjuk az utóbbi idők codjainál nem nagy dolog jobbnak lenni. Viszont ahogy nézem már grafikában is lassan veri a cs a codot :D
31.
31.
Zoom3r
#30: Hát azért a leszarozás és a tisztelet nálam nem fér össze :)
30.
30.
5T3V3N
#12: Megkérdezhetem hogy hány éves vagy?:D Én 21... És én sem nagyon tudom értékelni... igaz régebben nem is voltam nagy fps-es és valóban a Counte Strike HC játék szóval... ugye ami nem megy azt nem kell erőltetnem..:D. Az hogy valakinek nem tetszik, vagy leszarozza, az nem azt jelenti hogy, nem tiszteli... legalábbis nálam nem...:D
29.
29.
LtK
#26: Te szoktál gondolkozni néha? Mert nagyon nem úgy néz ki. Ömlik a szar az írásodból...Nemrég valamelyik cikknél is óriási nagy baromságot írtál aminek értelme nem volt. Javaslom az általános iskola elvégzését újra mert úgy látom nem sikerült megtanítani neked hogyan is néz ki egy értelmes mondat. COD meg BF helyett tanulj inkább. Lenne mit mondanom, de sajnos felesleges. LnB már leírta.
28.
28.
biohazard rex
miért mondja mindenki hogy 12-13k forint lesz? o.O Meg lett mondha h nem lesz dobozos verzió és xbox live-on is csak arcade szinten fogják árulni (max 1600 ms point) vagyis kb úgy 5-7k ft-ra teszem az árát!
26.
26.
ALpH4
#24: ó nagy COD-ban nem így néz ki mert nem unalmas XD. ha nem lenne unalmas a CS akk én is játszanék rajta. DE EZ HOGY 4x4es pályákon kicsi szar pályákon még a cod-tol is kisebb pályákon 32 vagy mennyi játékos mellet se legyen játék vagy ha van mindenki sniper és azal játsszák az eszüket nem kell. Cod-ban azért vannak perkek meg killstikék hogy szint vigyenek a multiba, de a perk a cod8ban már nagyun hüléyn van a killsteakal együtt a cod6 az a legnormálisabb a többi nem igazán. meg a cod7ben mert ott venni kell a cucosokat és nem a ranktól fusz ugy mint ebben.

a BF-ben meg nincs killsteak meg perk se igazán. van olyan hogy mortal stike de az max tán a recon-nak. És ott ÓRIÁSI PÁLYÁK VANNAK ÉS NEM UNALMASAK. mivel van helikopter van tank van motor van kocsi van targonca van golf kocsi stb. és ami a lényeg, ROMBOLHATÓSÁG. porig lehet zúzni mindent és az itteni tesztben nem értem miért nem olyan a rombolhatóság mint amire számítottak mert az emeletes házakat földel egyenlővé lehet tenni.
25.
25.
Hubert Cumberdale
#12: Na most kivételesen egyet értek veled :D Én nem vagyok nagy cs-s, bár a régi szép időkben nagy lan parti alapkellék volt 14-5 éves korunkban, de én tudom, hogy hol helyezkedik el az FPS-ek történelmében. Aki rinyál, hogy mi nincs megváltoztatva benne, meg így ósdi, úgy szar, az nem is tudja mi az a CS és nem is való neki ez a játék. Én kifejezetten örülök, hogy tényleg csak a grafika lett felturbózva és minden maradt a régi. (nagyjából) Szerintem Ha nem is megjelenéskor, de mikor már elfogadható áron találok használtan, akkor tuti beszerzem.
24.
24.
FekaFOB
#22: Mintha az ó nagy COD-ban nem így nézne ki egy multi meccs. -.-
22.
22.
#5: Én veled értek egyet, rakás szar az egész, ugyanúgy mint régen :D minden sarkon beugrik a csákó aztán ha épp jön valaki csípőből lelövi, ha meg nem, megy és köröz tovább.
21.
21.
LnB
#20: "Egyáltalán nem feleslegesek."

A Cod és a BF is ha véletlenül LAN versenyszám akkor is minden perk, és rengeteg, fegyver meg sok szar tiltva van. Lásd. cod4 lanokon csak és kizárólag Promodal játszható! Míg a cs? azt egyszer megcsinálták azóta is úgy játszák (kivéve a rohampajzs de te azt nem is vágod szeritnem). És míg azt mondanád, hogy a casual rétegnek jók a perkek meg a sok cucc. Leszögezném, hogy a CS-nél említésre sem érdemes a casual réteg, nem nekik készül mert ostobák hozzá. Felesleges ezzel jönni. A konzolos cs kiadását is csak a pénz kényszeríti ki.
20.
20.
Necreon
#19: Egyáltalán nem feleslegesek. Mivel nem történt meg, még ha állítod is, akkor sem tudod elképzelni, és senki sem, hogy mi lenne ma az FPS piaccal, ha még mindig a CS-hez hasonló, faék egyszerűségével bíró FPS-ek jöttek volna CSAK ÉS KIZÁRÓLAG.

Az újítások jók. Balance vagy skill szempontjából egy hc gamer nyilván elítéli őket, viszont a hobbi játékosok igényeit tökéletesen kielégítik, míg a hardcore, versenyt szinten játszó FPS játékosoknak ott a CS1.6, például.

Megjegyzem humoros, hogy pont ők, az ún. hc community, akiknek pont hogy (ha most épp a CS1.6 mára már elég idős community-jéről beszélünk) kéne legyen annyi esze, kéne hogy annyira érett legyen, hogy felfogja, amiért régen még fél karukat adták volna, az most itt fekszik előttük. Egy tisztább játék. Ugyan is azok a bizonyos nem kívánatos személyek épp egy másik márkától függenek, és az összes potenciális CS1.6 (maradva a példánál) játékos. Hiányoznak nektek? Kétlem. Tehát nekik jó, nektek jó.

Hadd tegyem fel a költői kérdést: még is miért jó nektek most sárral dobálózni, és leszólni azt, ami nekik jó? Én mindkét tábort megértem, mert FPS-t hobbi szinten űzök, más játékot viszont professzionális szinten, így mindkét típusú táborban látom, mi zajlik.

Hagyjátok békében őket, és örüljetek amíg fordítva is így van, higgyétek el, nem hiányzik nektek 10 millió 13 éves cincogó nagypofájú Call of Duty player CS-be.
19.
19.
Elyas
a Cs egy hc jaték... ez nyilvánvaló annak is aki bf en meg Codon nőttek fel. Ezek a játékok jók de valójában telítve vannak olyan szarokkal amik teljesen feleslegesek(perkrendszer, kill streakek).

A Csben ellenben semmi bonyolultság nincs.: Megveszed a fegyot az 1. körbe lelősz pár embert, lerakod a bombát és ennyi. Viszont megcsinálni messze nem ilyen könnyű. A cs telítve van hc gamerekkel és így konzolon már nem lesz akkora királyság a sok casual miatt
18.
18.
FekaFOB
#15: Új fegyverek és játékmódok is lesznek, nem beszélve az új mappokról. Mégis mi kellene még? :)
2012-ben asszem ismét sokat fogok CS-zni :P
16.
16.
killzone2
Bár sok HD release jön ki mostanság, szóval van létjogosultsága a dolognak.
15.
15.
killzone2
Nekem meg van a CS:S (szeretünk Steam leárazás) és ahhoz képest a grafon kívül nagyon semmi sem változott. Most ezt tényleg vegyem meg majd 10-12kért? Ezt ők sem gondolhatják komolyan. CS fanok egy része valószínűleg megveszi,de a többieket gondolom nem lehet behülyíteni azzal,hogy ez szebb és szevasz ennyi a változtatás. Eléggé pénzkidobásnak tűnik. (jah bocs van új HUD xD)
12.
12.
LnB
Azok akik nem értékelik a CS-t azokkal, nincs semmi baj, csak fiatalok, és mire ők elkezdtek multi FPS-ekkel játszani telítve volt a piac a szarral. De mi akik imádjuk és tiszteljük a CS-t azok ezen nőttek fel, ez mindennek az alapja. És nem mellesleg a CS még mindíg az Esports alap pillére, nem úgy mint a Cod-ok BF-ek akik próbálnak betörni nagyobb lanokra de mindhiába.
11.
11.
Bisur1996
Akár tetszik akár nem ez nem konzolra való... Ez képzi ki a HC gamereket :D
8.
8.
DON GONDOCS
ebben mi lessz az igazi érdembeli változás?
6.
6.
ribizly
Számomra biztos vétel. Gyakorlatilag nagyjából hozza amit elvárok 2011-2012-ben a CS-től. Egy dolog nem tetszik, hogy a kés és a gránát nem kerültek külön gombra. Azzal számomra tökéletessé válna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...