Counter-Strike: Global Offensive PC, PS3, X360

A legenda újjáéled a Counter-Strike: Global Offensive képében. Szebb grafika, több pálya, modernebb játékkörnyezet - megérkezett az új e-sport.
1322488800

A Valve számára nem probléma a kalózkodás

Örülünk, hogy egy főként PC-vel foglalkozó cég nem azért sír, mert a kalózkodás tönkreteszi az üzletét, hanem éppen az ellenkezőjét állítja. Gabe Newell szerint a Valve számára nem probléma a kalózkodás, és meg is magyarázza, hogy miért gondolja ezt.
1321898400

November végén indul a Counter-Strike: GO béta

Fontos cím a Counter-Strike: Global Offensive, s mivel elég nagy e-sport potenciál van benne, fontos a következetes fejlesztés és az alapos tesztelés. Éppen ezért a Valve nem sieti el a dolgokat: az eredetileg októberre tervezett bétateszt csak november végén indul el.
1320078675

Csúszik az új Counter-Strike bétatesztje

A tervezettnél csak valamivel később rajtolhat el a Counter-Strike: Global Offensive bétatesztje, ismerte el a Valve megmondóembere, Chet Faliszek. Hogy mikor eshetünk neki a korai verziónak, az nem derült ki, de állítólag a fejlesztők a profi játékosok visszajelzései miatt döntöttek a csúszás mellett.
1319547644

Valve: az árak nem befolyásolják a kalózkodást

Gabe Newell szerint a növekvő játékárak nem sarkallják arra a leendő ügyfeleiket, hogy kalózkodásba kezdjenek. A Valve fejese elmondta, hogy a kalózkodás inkább szolgáltatási kérdés, nem az áraktól függ. Ha elvárható minőséget és megbízható közeget kap a játékos, nem próbálkozik másolt példányokkal.
1319220040

Maratoni Counter-Strike: Global Offensive felvétel

Nemsokára kezdődik a Való Világ összefoglaló. Herótod van tőle? Nem tudod mivel elütni az időt helyette? Megtaláltuk az esti programodat, hiszen nemrégiben befutott egy több mint egyórás felvétel a Counter-Strike: Global Offensive-ből. Ráadásul igazi e-sportos környezetben.
1318608000

Masszív akcióban az új Counter-Stike

A New Yorkban zajló Intel Extreme Masters versenyen a szerencsés profik már nagyban nyomulnak a Counter-Stike: Global Offensive alfaverziójával, így abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nem előzeteseket kell nézegetnünk, hanem rögtön szemügyre vehetjük a tényleges játékot.
1316761200

Counter-Strike: GO - jön a hivatalos Gun Game

A Valve új játékmódot jelentett be a Counter-Strike: Global Offensive-hez, igaz, az Arsenalnak csak a neve nem ismerős: az új mód az óriási népszerűségnek örvendő Gun Game modifikáció hivatalos feldolgozása lesz, amiben az eredeti kiegészítő fejlesztői is segítenek a cégnek.
1315915200

Egyesítené a CS-rajongókat a Global Offensive

A Counter-Strike rajongói tábora jelenleg két részre van szakadva: valakik képtelenek felállni a klasszikus 1.6-os verzió mellől, néhányan pedig már rég áttértek a Source-ra, sőt, azt is unják. A Global Offensive-vel a fejlesztők célja a teljes rajongótábor egyesítése, egyetlen zászló alá.
1314694833

Counter-Strike: GO - kiegyenlített küzdelmek

Az e-sportra kihegyezett új Counter-Strike-ban minden a képességekről szól majd, ezeket viszont nem úgy kell elképzelni, mint egy RPG-ben látott képességfát. A játék figyelemmel követi a játékosok teljesítményét és csak olyan emberkékkel kerülünk össze, akik nagyjából olyan szaktudásúak, mint mi magunk.
1314538621

Képeken a Counter-Strike: Global Offensive

Újabb screenshotok érkeztek a Penny Arcade Expóról, ezúttal a Counter-Strike: Global Offensive van terítéken. A letölthető formában megjelenő játék alatt továbbra is a Source motor dübörög, ez nem lesz újdonság a korábbi részekhez képest, de azért a látvány javult valamelyest.