Shank 2 PC, PS3, X360

A rajongói visszajelzések alapján szállítja az EA a Shank folytatását. Továbbra is rajzfilmszerű, Grindhouse-feelingben.
1666099800

Az EA hamarosan lekapcsolja számos játék online részét

Az EA nem finomkodik, hamarosan egy tucatnyi régebbi játékának szünteti meg az online funkcióit, így érdemes sietnünk, ha játszani szeretnénk még velük.
1611406800

Lényegében a Tencenté lett a Klei Entertainment is

A minap érkezett a bejelentés, hogy a Tencent többségi részesedést szerzett az eddig független kanadai stúdióban, a Don't Starve-ot is jegyző Klei Entertainmentben.
1356007245

Megérkezett az új Humble Bundle

A THQ játékai után újfent a független fejlesztőké a terep, befutott a hetedik Humble Bundle. A csomaghoz alapjáraton négy játék és egy film jár, adott összegen felül pedig további két program is a tiéd lehet.
1328799655

Shank 2 - trailer a megjelenés mellé

Oké, tudjuk, hogy a Shank 2 már kedden megjelent PC-n, PSN-en és XBLA-n, de semmiképpen nem akartunk elsiklani felette. A Klei Entertainment beteg és agresszív oldalnézetes platformjátékához érkezett még egy launch trailer is, amit nem szabad kihagyni.
1328550514

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük, kezdenek felpörögni az események, a héten is lesz játékmegjelenés dögivel, bizonyára mindenki talál majd a fogára való játékot. Kapunk egy ütős szerepjátékot, aminek a sztoriját R.A. Salvatore írta, visszatér Jackie Estacado, és felidézhetjük a klasszikus Jak and Daxter-játékokat is.
1328104808

Shank 2 - mozgásban a kooperatív mód

A Klei Entertainment őrült oldalnézetes akciójátéka, a Shank 2 egyedül fogyasztva is remek élményt nyújt, de miért korlátoznánk az élményeket, amikor ketten is tolhatjuk a játék Survival módját? Vérgőzös fegyverek, képregényekből ismert mozdulatok - ezt kínálja az arcade játék.
1327489252

Shank 2 - csetepaté a kikötőben

Új játékmeneti felvételt kaptunk a jövő hónapban megjelenő Shank 2-ből, mely az egyik legígéretesebb oldalnézetes akciójátéknak tűnik a februári mezőnyben. Az elődöt rengetegen szerették, a folytatás pedig még kifinomultabb eszközökkel tálalja a képregényes erőszakot.
1325934052

Shank 2 játékmeneti felvétel érkezett

A Klei Entertainment új gameplay finomságokkal örvendeztette meg a rajongókat - a Shank folytatása precízebb és akciódúsabb felvonásnak ígérkezik, de természetesen megmarad pimasznak és képregényszerűnek. A megjelenés sincs messze - az ígéretek szerint még az év elején napvilágot lát a játék.
1317564000

Mozgásban a Shank második része

Múlt héten jelentették be a Shank második részét, a hétvégére pedig az első látnivalók is befutottak az anyagból. Bár a debüt trailer meglehetősen semmitmondó, a háromperces gameplay anyagból többet is leszűrhetünk a játék minősége kapcsán. A Shank 2 nem változott, inkább kifinomultabb lett!
1317207657

Nem marad folytatás nélkül a Shank

A tavalyi év egyik slágerterméke arcade fronton, az EA Shankje volt, így aztán nem ért bennünket meglepetés erejével a tény, hogy már javában készül a folytatás a Kleitől. A készítők megfontolták a rajongói visszajelzéseket, így a Shank 2 minden eddiginél kiforrottabb megvalósítás kap majd jövőre.