Shank 2 - mozgásban a kooperatív mód

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 1.
  • Videó
Link másolása
A Klei Entertainment őrült oldalnézetes akciójátéka, a Shank 2 egyedül fogyasztva is remek élményt nyújt, de miért korlátoznánk az élményeket, amikor ketten is tolhatjuk a játék Survival módját? Vérgőzös fegyverek, képregényekből ismert mozdulatok - ezt kínálja az arcade játék.

A Shank 2-t nem illik komolyan venni, s ha fekete humorban nem szűkölködő oldalnézetes akciójátékra vágysz, akkor a Klei gyermekére mindenképpen érdemes ránézned. Olyan mintha a Braid vagy a Rayman hőse valamilyen ütős, szintetikus anyagot szívott volna, miközben képregényt olvasott. A címben lesz Survival mód is, melyben barátunkkal vállvetve kell megállítanunk az ellenség hullámait. A Shank 2 február 7-én jelenik meg PC-n és PSN-en, míg Xbox Live-on február 8-án érkezik a játék. Köszönjük, giga 321!

3.
3.
Tibee78
Na hát ezeknek elment a józan eszük...kivették a játékból a kurvajó co-op sztoriorientált gamet, helyére beleraktak egy nagy rakás szar Survival módot, aminek a világon semmi értelme nincsen..addig jön az ellenség míg bele nem döglötök: Ez lenne az első rész után a nagy újítás? Okádnom kell tőle..de jó hogy megvettem, mire rájöttem erre... :(
1.
1.
daenath
Ohhhhooo, jo kis agyatlan hent lesz ez, az elso se volt semmi :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...