South Park: Tenormans Revenge X360

Készül a második Xbox Live-os South Park-játék, a Tenorman's Revenge-ben Cartman féltestvére áll bosszút a kis pöcsökön.
1443435360

Egy South Park-játék, amely sosem készült el

És talán jobb is. A The Simpsons: Hit & Runra emlékeztető projekt prototípusát egy debug Xboxon találták meg (még az első generációson), és több videót is feltöltöttek róla a YouTube-ra.
1332946729

Pénteken jön a South Park: Tenorman's Revenge

Nem véletlenül hiányzott a játék a heti megjelenési listánkból, a South Park Digital Studios az utolsó pillanatban jelentette be, hogy a South Park: Tenorman's Revenge című oldalnézetes platformjáték pénteken landol az Xbox Live Arcade-en. A bogyókák rajongóinak mindenképpen érdemes lesz ránézniük.
1330973939

Tíz perc a South Park: Tenorman's Revenge-ből

Ugye nem felejtettük el, hogy az Obsidian-féle szerepjáték mellett egy oldalnézetes, négyfős kooperatív módot ígérő platformjáték is készül a South Park alapján? A játék kizárólag XBLA-ra jelenik meg, ezért a Microsoft Spring Showcase-ig kellett várni arra, hogy hosszabban is szemügyre vehessük.
1318698608

Jövőre jön az új South Park-játék

A kis pöcsök jövőre visszatérnek, méghozzá megint Xbox Live-on: a South Park: Tenorman's Revenge egy platformer lesz, amiben akár négyen is kalandozhatunk, sőt a medvedisznóemberrel is össze kell akasztanunk majd a bajszunkat. Screenshotunk és trailerünk is van róla.
1310571120

Már készül a következő South Park játék

South Park- és videojáték-rajongóként nem vagyunk túlzottan elkényeztetve, jobbára azokkal a rajzfilmepizódokkal vagyunk kénytelenek beérni, amikben a kis pöcsök valamilyen úton kapcsolatba kerülnek valamelyik agyonhájpolt címmel, hogy görbe tükröt mutassanak nekünk a játékok világáról.