Egy South Park-játék, amely sosem készült el

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 28.
  • Hír
Link másolása
És talán jobb is. A The Simpsons: Hit & Runra emlékeztető projekt prototípusát egy debug Xboxon találták meg (még az első generációson), és több videót is feltöltöttek róla a YouTube-ra.

Sok South Park-játék készült már, de abban valószínűleg a legtöbb rajongó egyetért, hogy a The Stick of Truth című Obsidian-fejlesztés volt az, ami a legjobban sikerült: kinézetre tökéletes volt, a játékmenete szórakoztatott, és humorfronton is kielégítette a sorozat kedvelőit.


Hogy a Buzz Monkey Gamesnek mi volt a célja a videókon is látható South Park-projekttel, azt nem tudjuk, de biztosan nem véletlen, hogy már ebben az állapotában kiderült a játékról, hogy nem sok jó vár rá a piacon. Az emlegetett prototípust egy első generációs (debug) Xboxon találták, és első blikkre a The Simpsons: Hit & Run jut róla eszünkbe: Eric Cartman és a többi bogyóka szabadon bóklászhat South Parkban, ahol autót vezetnek és kutyákkal bunyózhatnak.


A játékot sosem jelentették be hivatalosan, így ennél több infót nem is tudunk róla. A fejlesztőcsapat egyébként már a Zynga része, miután a srácok a licencelt címekről és a különböző portokról átnyergeltek a mobilpiacra.

2.
2.
Hab
Jöhetne már vmi info a Fractured but whole-ról! :)
1.
1.
Effecta
Legalább volt bennük önérzet, hogy nem adták ki. A Family Guy-os játék sajnos kijött 360ra anno, és minden percét bánta az ember.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...