VGA 2011: Traileren az új Pókember-játék

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 11.
  • Videó
Link másolása
Bemutatkozott a The Amazing Spider-Man című film játékváltozata is, s bár első blikkre a program tök ugyanolyan, mint az előző részek idevágó jelenetei, azért valószínűleg elszórakozunk majd vele. Az első előzetesben Pókember az Oscorp robotjai ellen harcol, meg sem kottyan neki a túlerő.

A játék jövő nyáron, a filmmel párhuzamosan kerül majd boltokba, vélhetően minden létező platformon elérhető lesz. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a The Amazing Spider-Man az idei Comic-Conon mutatkozott be, annyit pedig már most tudni lehet róla, hogy szabadon bejárható várost és átalakított harcrendszert is fogunk kapni.

18.
18.
PGab
Ez egy rakat shit! Én is pókember fan vagyok, de már a web of shadows óta nem játszok egyikkel se, tehát asszem 2 részt is kihagytam már.
Ezek sose tanulnak meg igazi pókember játékot csinálni, a rocksteadynek a licencet, ők képesek rá.
Egyszerűen hihetetlen, hogy az acti képes volt ezekre bizni tartósan ezt a cimet. Hihetetlen, hogy ilyen ócskaság kell a népnek, amit a beenox képes csinálni. Meggyalázzák a cimet.
Egyetértek azzal, hogy a 3. rész volt a legjobb, de az is nagyon messze volt attól az összetettségtől és minőségtől, amit a batman képvisel ma. Na valami olyasmit kéne már végre letenni az asztalra pókember néven, de úgy látom erre a közeljövőben semmi esély.

A film se tűnik nagynak a trailer alapján. Hihetetlen, hogy ezt mondom, de inkább folytatták volna a 2002-ben inditott sorozatot a Tobeyval. Őt legalább már megszoktuk, de most ez a noob, akit bevettek...pfff. Hova lehet még jobban elrontani, mikor jönnek már rá, hogy az igazi minőség kifizetődőbb, még ha többe is kerül.
17.
17.
#15 & #16: A Pókember 3-ban (film) se volt egy halom karakter, ami viszont a játékban igen. Ettől még jó volt a játék, és követte a film vonalát.
16.
16.
Slik
#15: abban nem hiszem, hogy lesz bármiféle robot is
15.
15.
És vajon van köze a filmhez? Abban is robotok lesznek?
13.
13.
dante92
Hát ez hót szar...A Treyarch csinált nagyon jó Spider Man játékot, de azok meg áttértek a Cod-ra. A Spider Man 3-at imádtam, az volt az utolsó Pók kalandom. Ilyen dimenziós pókemberekkel nekem ne jöjjenek....Csinálja megint a Treyarch!
10.
10.
Gábor36
A robotok nem tetszenek csak benn3e. Egyrészt nagyon műek grafikailag, másrészt nem illenek a képbe.
9.
9.
samatagrav09
7.
7.
Macifasz
Hm...most akkor Pókember is a Reaperek ellen harcol?
6.
6.
Bré
én Spiderman fan avgyok úgyhogy ez hogyha olyan irányítása lesz mint a Web of Shadow-s ba akkor ez biztos vétel
5.
5.
altF4
Transformers, Crysis, Pókember, huh... Már csak az alien meg a predator hiányzik...
4.
4.
Slik
most akkor egyszerre két játékon dolgoznak? vagy az már megjelent? szerintem ezzel túlszárnyalják még az nfs-t is

az a legnagyobb gond, hogy kb. a 3 résztől ugyan olyan a város a grafika és a fizika is... a játékmenetről nem is beszélve
3.
3.
gamerplayer
Nem túl valószínű ez a robotos dolog, de hát az amcsiknak "mekis" kajával elmegy ;)
1.
1.
g.man580
Wtf?? Transformers/Mass Effect vs. Spiderman. elég érdekes lesz. Miért nem lehet valami emberibb ellenséget adni neki? Miért kell mindig ilyen eszeveszett történetbe belemenni? Hát ezután a videó után kétkedéssel várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...