Gameplay traileren a The Amazing Spider-Man

  • Írta: fojesz
  • 2012. február 17.
  • Videó
Link másolása
Nyáron kerül mozikba a legújabb Pókember-film, ami mellől természetesen a játékadaptáció sem hiányozhat. A Beenox anyagához ugyan némileg szkeptikusan állunk, azt be kell ismerni, hogy a The Amazing Spider-Man legalább nem teljesen ugyanolyan, mint a korábbi próbálkozások.

Mindez látszik az új gameplay trailerből is, amiben hősünk viszonylag felfrissült mozgáskultúrával ugrál New York épületei között, hogy elérje ellenfelét, a VGA-s anyagban már közelebbről is megismert, randa nagy robotot. A játék PS3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re, DS-re és 3DS-re készül, megjelenése a filmmel párhuzamosan, a nyár folyamán várható. Köszönjük, giga321!

17.
17.
Bré
#1: így van mint itt előttem már leírták hogy egy csomó jó volt a csomó alatt azt értem hogy w biztos amikkel játszottam is a Sahhtaret Dimension és a Web of Shadows iszonyat jó volt.
15.
15.
pstomi
Gratulálok fojesz: Ez mióta új trailer? több hónapja fenn van ez a trailer a neten, sőt itt a gamekapocson is fenn volt már vmelyik hírben anno. ez a comic con-os trailer.
14.
14.
kivenoko
#11: Ezzel magam is így vagyok :)
#12: Szerintem is eddig a Web of Shadows a legjobb :D előbb ajánlanám mint a Shattered Dimensions-t...
13.
13.
JcGross
#6: Szerintem meg nem. Ez egy teaser in-game grafikával nem gameplay. A gameplay az amikor valódi játékot látunk, konkrét dolgokat, mikor játszik valaki. Ez csak egy grafikai show-off. Nem veletek kötekedek amúgy, hanem az egész internetes közösséggel, hogy ne hívjuk már gameplay-nek azt ami nem az. Azt viszont adom, hogy a játék grafikáját bemutatja.
12.
12.
Gengszter
#10
Én ajánlom neked a Spider -Man Web Of Shadowst szerintem az a legjobbb pókember játék mind közül.
10.
10.
altF4
Én csak egy pókember játékkal játszottam, az a Shattered Dimensions volt, szóval pókemberes játékok terén nem vagyok képbe :/ :D
8.
8.
goblinfing
Akkor ez most film vagy képregény adaptáció? Mind1 Batman-t úgyse tudja ütni
7.
7.
#3: Te nem olvasol rendszeresen GK-t :) Egy korábbi hírnél volt, hogy nem közvetlen filmadaptáció lesz, inkább valami másik sztori...

Amúgy meg nagyhasÚúúú mi az h nincs jó pókfej játék? A Shattered Dimensions szerintem qrva jó volt, noir meg amazing is volt benne, nem is értem az embereket!
6.
6.
hakydakillah
5. Nem tudom, hogy te mit néztél, de szerintem úgy 0:30-tól az mind gameplay :-)
5.
5.
JcGross
Én kipróbálnám, ha jönne PC-re, de így... Amúgy meg kedves GK szerkesztőség (és amúgy machinima) hol volt ebben gameplay?
4.
4.
drat576
#3: csak megjöttek a Reaperek :))
3.
3.
altF4
De ha ez adaptáció, akkor miért nem volt benne az a gyíkember, és miért több emelet magas robot ellen harcolt pókember? :D Amúgy tucatjátéknak tűnik az eddigiek alapján.
2.
2.
drat576
Lesz idén elég jó gém, nem hiszem, hogy erre fogom költeni a pénzem.
1.
1.
nagyhasÚúúú
De jóó, videó játékban sosem jártam még New York-ban!!! :)
Jó, persze vágom, hogy ha Pókember akkor NYC.
Viszont nem váruk túl sokat ettől a játéktól, nem nagyon kaptunk jó Spider Man játékot mostanában. Ez a trailer is átlagos volt.
Meglássuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...