VGA 2011: Az új Pókember-játékról is lehull a lepel

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 8.
  • Teaser
Link másolása
Úgy látszik, bejelentések terén az Activision viszi majd a pálmát a Video Game Awards 2011-en, a Transformers: Fall of Cybertron és az új Tony Hawk mellett a legújabb Pókember-adaptáció is befért a bemutatandó címek közé. Teaser előzetesünk már van, a részletek egyelőre váratnak magukra.

Ami biztos: a játékot megint a Beenox fejleszti, tudjátok, a Shattered Dimensions után az Activision őket bízta meg a jövőben érkező összes Pókember-cím fejlesztésével. Most éppen a 2012 nyarán mozikba kerülő The Amazing Spider-Man adaptációja van soron - a történet egészen konkrétan a film folytatása lesz -, s bár a részletek még váratnak magukra, az már biztos, hogy szabadon kószálhatunk majd Manhattan utcáin, miközben élvezhetjük az új harcrendszer  és az új Web Rush mechanika előnyeit - jelentsen az bármit. A platformlista és a pontos megjelenési dátum még nem ismert.

 

14.
14.
Bré
tetszik végképp h ahogy láttam Wb of Shadows os beütése lessz az irányitásnak stb. bejön!!! :)
10.
10.
Hubert Cumberdale
#9: A megvolt után azt a de-t vegyétek figyelmen kívül :D
9.
9.
Hubert Cumberdale
#8: Nekem annyi, hogy komolytalanok. Egyszerűen azt érzem, mikor játszok egy pókember játékkal, hogy 5 éveseknek csinálták. Én pókember fan vagyok az összes magyarul megjelent képregény (a jubileumi 50. rész mindkét borítóval :D) megvolt, de nekem kölyök koromban, de ettől függetlenül ezek a gagyi kategóriába tartoznak nekem.
8.
8.
l.rics16
én nem értem mi baja van mindenkinek a pokember jatekokkal sztem mindegyik jo volt és a web of shadow meg még mindig egyike a kedvenc játékaimnak ez szokás szerint a réteg játék főleg a fanoknak van nem pedig a casual rétegnek de sztem aki a prototype ot birja az a web of shadow féle szabadon városban szaladgálos pokember jatekokkal nincs baja
7.
7.
Macifasz
Remélem ezzel javítják az Edge botlását, mert az szörnyen rossz lett. :-/ Pedig a Shatteredet szeretem.
6.
6.
Dark_Temptation
#4: na az 1 egész jó ötlet lenne, eddig az összes pókember játék szar volt, kivétel az első rész, kíváncsi leszek...
5.
5.
giga321
jobb lesz mit a shattered vagy az edge of time én szerintem.
4.
4.
g.man580
Istenem de örülnék ha a freeflow rendszert átvennék a batman szériából. Már azzal nagyon sokat dobnának rajta. Mindig is utáltam azt hogy tele volt sz.rva az eddig játék nagy része kombókkal. És kb mindenki csak nyomkodott össze vissza mindent vagy csak egy jól bevált kombót használtak!
3.
3.
Kreto
nah végre egy normálisnak tűnő adaptáció remélem neil patrick harris marad a hangja :D
1.
1.
McDuff
sztem ebből már több van mint CoD-ból...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...