Fortnite Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az Epic Games legújabb játéka, amiben a zombiinváziót kell elhárítanunk.

Távozik az Epic vezető kreatívja, Donald Mustard

A távozó kreatív szakember posztja szerint nem csak a csak a kiadótól távozik, de a videójáték iparból is távozik, a döntés mögött az áll, hogy több időt szeretne a családjával tölteni.

Érkezik a PS5-ös felhős streamelés, akár 4K felbontásban

A PlayStation Plus átalakulása valós alternatívát adott az Xbox Game Passnek, és úgy tűnik, a Sony felzárkózni készül a cloud gaming terén is. A korai tesztelők már kipróbálhatták a PS5-ös játékok streamelését, akár 4K felbontásban.

Holokauszt múzeum érkezik a Fortnite-ba

Interaktív kiállítás és múzeumi látogatás során tanulhatunk a holokausztról az egyik legnagyobb F2P online lövöldében.

A Fast X rendezője készíteni szeretne egy Fortnite-mozifilmet

A San Diego-i Comic-Con egyik kerekasztal-beszélgetésén szóba jött a Fortnite és a Fast X rendezője, Louis Leterrier azt mondta, hogy szívesen csinálna belőle egy mozifilmet.

Szokatlan "platformra" fejleszt játékot a Bungie alapítójának új stúdiója

A nemrég alapított Look North World stúdió a Bungie, az Electronic Arts és a Kongerate veteránjaiból állt össze, a nagy nevekből álló banda azonban egy meglehetősen furcsa platformon építi az első közös játékát.

A legfelső bírósághoz fordulna az Apple az Epic miatt

Ha unja valaki a Microsoft vs. FTC eljárást, annak van egy jó hírünk, az Apple és az Epic évek óta tartó jogi vitája még mindig nem ért véget, sőt az előbbi most újabb szintre akarja emelni a dolgot.

A Fortnite-ba is berobban a nyár: ma indul a Summer Escape event

A Fortnite világában is melegebbre fordul az idő: számtalan nyári skin és más kozmetikumok is debütálnak a videójátékban.

SGF 2023: Ezek voltak a Summer Game Fest egyéb hírei

A Summor Game Fest tele volt nagy bejelentésekkel, azonban jó pár kisebb lélegzetvételű, ám nem kevésbé érdekes dolgot is láthattunk. Íme, ezek voltak az este egyéb hírei.

Optimus Prime skin látható a kiszivárgott Fortnite key artban

A Fortnite közelgő Chapter 4, Season 3 frissítéséhez kiszivárgott key artban felfedezhetjük Optimus Prime-ot, illetve egy felfedező és egy punk lány skinjét is.

Végre ranked módot kaphat a Fortnite

Minden jel szerint hamarosan ranked mód érkezik a Fortnite-ba, legalábbis az Epic Games már elkezdte teaselni a várva-várt frissítést. A rajongók mindenesetre már most örülnek a lehetőségnek.