LittleBigPlanet Karting PS3

Őrült autóversenyként tér vissza a LittleBigPlanet, új kormánykiegészítővel.
1350823861

Sztorizunk a LittleBigPlanet Kartingban

A PlayStation-hívők joggal lehetnek büszkék a LittleBigPlanetre; amihez a címnek köze van, arannyá válik, és a LittleBigPlanet Karting is remek szórakozásnak tűnik. A legújabb trailer a játék sztoriját mutatja be, Sackboy összeakasztja a bajszát a gonosz Hoarddal.
1345102043

GC 2012: Az első galériafrissítés

Irgalmatlanul sok screenshot érkezik a Gamescomról, folyamatosan dolgozzuk fel őket, de még mindig nem látunk a végére. A kiállítás első galériafrissítése következik most, benne olyan anyagokkal, mint az Army of Two, a Call of Duty, a Crysis, a God of War, a Star Trek és a The Last of Us.
1344355216

LittleBigPlanet Karting - megvan a dátum

A Sony bejelentette, hogy Sackboy és társai november folyamán indulnak némi user-generált gokartozásra a LittleBigPlanet Kartingban. A múlt hónap óta a PlayStation Plus-előfizetők már javában tolhatják a bétaverziót, s azóta is rengeteg rajongói pálya látott napvilágot. Tartalom tehát lesz dögivel.
1343980807

Megvan a LittleBigPlanet Vita dátuma

Sackboy és társai ősszel hódítják meg a PlayStation Vita tulajdonosait. A megjelenési dátumot maga a Sony szellőztette meg tegnap. Emellett bepillantást nyerhetünk a fejlesztők kulisszatitkaiba és megismerhetjük a mókás platformjáték világát, Carnivaliát. Hurrá!
1338982930

E3 2012: A második videócsokor

A mai napra is jutott néhány érdekes mozgókép, amiket semmiképpen sem szeretnénk kihagyni. Végre verseny közben láthatjuk a LittleBigPlanet Kartingot, a Call of Duty: Black Ops 2 kulisszái mögé pillantunk, megtudjuk miért lesz olyan jó a Dust 514. S ez még a jéghegy csúcsa...
1338889513

E3 2012: Az első videócsokor

Ha eddig nem volt időd végignézni a kiállítás mozgóképeit, akkor sietned kell, hiszen most egy raklapnyi újabb mozival szolgálhatunk. Külön hírbe már nem emeljük át őket, az E3 kapcsán pedig megszokott a bőség zavara. Lesz itt X-COM, Avengers, LittleBigPlanet Karting és Castlevania is.
1336033800

Hét percen át mozog a LittleBigPlanet Karting

A United Front Games újabban nemcsak az átnevezett True Crime-on szorgoskodik, gőzerővel készül a srácoknál a LittleBigPlanet Karting is, ami kis túlzással a ModNation Racers sackboyos változata lesz. Mondjuk nem tudjuk, miért szabadkozunk, a fejlesztők is ezt mondják a projektről...
1332504031

Első látnivalókon a LittleBigPlanet Karting

A Sony és a United Front Games formálisan is bejelentette a LittleBigPlanet Kartingot, miután pár hete már bizonyossá vált, hogy Sackboy és társai önfeledt gokartozással térnek vissza. Az egyedi tartalomgyártás továbbra is megmarad, ahogy a jópofa hangulat is.
1328695203

Érkezik a LittleBigPlanet Karting

Még a PS2-érában elfogadottnak számított, hogy egy-egy sikeres platform-frencsájz autóversenyes kivetüléssel zárta az aktuális konzolgenerációt, nincs ez másként a LittleBigPlanet esetében sem. Őrült gokartos cím készül Karting alcímmel, melyhez új kormányt is vásárolhatunk magunknak.