Alan Wake PC PC

"A rémálmainkból ismerős lények éjszakánként megelevenednek, bár a vadonban kóricálva napközben sem lehetünk teljes biztonságban..."

Stúdiólátogatáson a Remedynél

Ha szeretnéd tudni, milyen körülmények között készültek a Max Payne-játékok, az Alan Wake vagy legutóbb a Quantum Break, akkor most a Remedy PR-osa, Thomas Puha bevezet téged a kulisszák mögé.

A Remedy levédette az Alan Wake's Return címet

A Quantum Break után végre jöhet a régóta tervezett Alan Wake-folytatás? Nagyon úgy néz ki, hogy igen, a Remedy ugyanis váratlanul levédette az Alan Wake's Return nevet, amiről egyelőre nem tudni, mit takar.

Quantum Break - Alan Wake jár majd mellé

Az amerikai Xbox Store oldalán található Quantum Break-adatlap szerint minden előrendelő rajongó ajándékba kapja a Remedy korábbi sikercímét, az Alan Wake-et, illetve annak mellékszálát, az American Nightmare-t.

Sam Lake: jöhet az Alan Wake 2

A Game Informer a méretes Quantum Break-előzetes kapcsán leült Sam Lake-kel, a Max Payne és az Alan Wake írójával beszélgetni, és rengeteg érdekesség derült ki a vele készült, hétköznapinak nehezen nevezhető interjúból.

Ilyen lett volna az Alan Wake 2

Érdekes interjút közölt a Polygon, melyben Sam Lake-kel, a Remedy vezetőjével beszélgettek az Alan Wake 2-ről. Lake elárult pár kulisszatitkot is, sőt még egy több mint tízperces videót is mutatott a folytatás prototípusából.

Alan Wake - új eladási mérföldkő

A finn Remedy Entertainment elnöke, Matias Myllyrinne a Twitteren jelentette be, hogy a 2010-ben bemutatott Alan Wake elérte a 4,5 milliós eladási álomhatárt. Így már érthető, miért is szóbeszéd tárgya a remastered verzió...

Remedy: szeretnénk Alan Wake 2-t

Noha úgy néz ki, még várnunk kell egy darabig az Alan Wake valódi folytatására, a Remedy azt mondja, előbb-utóbb mindenképpen szeretné megcsinálni a második részt. Addig a Quantum Breakkel kell beérnünk.

Mike Capps a Remedyhez igazolt

Az egykori Epic-vezér nem sokáig vonult vissza a játékfejlesztéstől, már a finn Remedy Entertainment igazgatótanácsának tagja lett. Mike Cappsszel egy igazi veteránt igazoltak az Alan Wake készítői.

Mi a helyzet az Alan Wake 2-vel?

Sam Lake, a Remedy írója egy videóüzenetben tájékoztatta a rajongókat arról, hogy Alan Wake története is folytatódni fog "ha eljön az ideje". Egyelőre a teljesen új címükre, a Quantum Breakre koncentrálnak.

Így toboroz fejlesztőket a Remedy

A Max Payne és az Alan Wake finn fejlesztőcsapata, a Remedy Entertainment egy barátságos videó keretében toboroz munkásembereket két bejelentetlen projektjéhez. Stúdiólátogatásra fel!