Mi a helyzet az Alan Wake 2-vel?

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 23.
  • Hír
Link másolása
Sam Lake, a Remedy írója egy videóüzenetben tájékoztatta a rajongókat arról, hogy Alan Wake története is folytatódni fog "ha eljön az ideje". Egyelőre a teljesen új címükre, a Quantum Breakre koncentrálnak.

Sam Lake elhintette, hogy az Alan Wake rajongói megérdemlik, hogy egy "ambiciózus" folytatást kapjanak. Minden játék egy nagy vállalkozás, melynek sikerén vagy kudarcát több dolog múlik. Nem a pénz - nem erről van szó, egy projekt csak akkor lehet sikeres, ha minden a helyen van. Az első epizód eladásai is nyögvenyelősen indultak be, de végül sikerült hárommillió példányban értékesíteni. S bármennyire is szeretnénk, egyszerűen még nincs itt az ideje a második résznek.

A csapat tagjai teljes vállszéllességgel kiállnak az új játékuk, a Quantum Break mellett, amely "nagyon lesz, mint amit korábban valaha is készítettek". Mindent tartalmaz majd, amit a Max Payne-ből és az Alan Wake-ből tanultak. S kétségtelenül az Alan Wake 2-nek is jót tesznek majd azok a tapasztalatok, amiket az Xbox One-os cím készítése során szednek magukra.

A lényeg tehát az, hogy egy-két éven belül tutira ne számítsunk a depressziós író újabb kalandjára. Addig is némi kárpótlás: a Humble Bundle csomagban most kedvezményesen juthatsz hozzá az első részhez.

19.
19.
maceeka
Hát telleg lehetséges hogy jó otlet várni vele egy csepett de hogy enyit ?
18.
18.
Macccy
Köszönjük meg rodman6-nak, hogy hozzászólt! :))) ....
#15 Komolyan, miért olvastál bele egyáltalán a hírbe, amelynek a címe "Mi a helyzet az Alan Wake 2-vel?" ha az első részt végig untad?? :))

#14 Aki olvasott róla, netán látta már valahol, játszott keveset vele, tetszett neki a hangulata, most megvenné ... az remélem minimum 1 de inkább több dolcsit tesz bele a "becsületkalapba". Persze csak ha megteheti. Nekem egyike a kevés teljes áron, előrendelésben megvett Xbox játékaimnak, de a ~60 dollárból egyetlen centet sem sajnáltam.

Persze ízlések ...
17.
17.
DON GONDOCS
Jobb is ha várnak a folytatással valahogy még nem szépült meg az emléke az 1nek.
13.
13.
simon 555
#11: Ott van a link a hír alján, olyan nehéz elolvasni manapság a szöveget amiért elvileg megnyitod a hírt?
12.
12.
biohazard rex
#11: http://www.humblebundle.com/weekly khm....
11.
11.
nukleotid
10.
10.
RangerFox
Bocsi csak nem rég olvastam az 576 újságban de összekevertem a painkillerrel a harmadikat, bocsi hogy hüllyeséget írtam...
8.
8.
Espio
Az első részre 5 évet vártam, a másodikra is fogok tudni párat :)
7.
7.
AIlspah
Inkább koncentráltak volna hamarabb erre a játékra amit most csinálnak minthogy kiadták az american nightmare-t.... nah az egy időpazarlás volt a Remedy az Alan Wake első része után nem engedhet meg magának ilyen szemét munkát! Úgyhogy várjuk azt a pár évet és remélem ugyanolyan jól kidolgozott játékélménye lesz , és persze a felejthetetlen sztorija ami volt neki :)
6.
6.
Drazhar
Manapság ritkán látni ilyet, hogy egy fejlesztő csapat nem akar megfelelni az 1-2év/újabb rész egyenletnek, hanem évekig húzzák a rajongókat. Ettől lesz kult a dolog, még ha a mai generáció már nem tudja elviselni ha valami nem évente jön :)
4.
4.
headhunter86
Aki esetleg kihagyta volna az elsőt, az most minimum 1$-ért beszerezheti a két játékot: Alan Wake Collector's Edition + Alan Wake's American Nightmare!
3.
3.
TheBigBoss
Örülök,hogy nem "dobják" ki a játékot. Nekem az első rész nagyon tetszett,biztosra veszem,hogy a folytatást sem rontják el.
2.
2.
eximmice
#1: Azért nem jut eszedbe a neve,mert nincs.Az American nightmare meg nem folytatás!
1.
1.
RangerFox
van 3 alan wake nem? Alan wake, American nightmare meg még egy aminek nem jut eszembe a neve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...