Alan Wake PC PC

"A rémálmainkból ismerős lények éjszakánként megelevenednek, bár a vadonban kóricálva napközben sem lehetünk teljes biztonságban..."
1359367241

Így toboroz fejlesztőket a Remedy

A Max Payne és az Alan Wake finn fejlesztőcsapata, a Remedy Entertainment egy barátságos videó keretében toboroz munkásembereket két bejelentetlen projektjéhez. Stúdiólátogatásra fel!
1357135240

Bejelentésre készül az Alan Wake fejlesztője

A Remedy átaludta a tavalyi évet: a PC-s Alan Wake mellett csupán egy arcade mellékszálat, az American Nightmare-t erőltette le a torkunkon. 2013 viszont új bejelentést hoz a finnek háza tájáról.
1356874380

2012 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

Folytatjuk az évzárást, ezúttal viszont a Gamekapocs legolvasottabb cikkeit szedjük listába. Ebben sincs Call of Duty, de természetesen a Ubisoft nagyágyúiról szóló tesztek bekerültek a legjobbak közé.
1338736199

E3 2012: Jöhet az új Alan Wake is?

A Remedy alapítója és az Alan Wake írója rejtélyes Twitter-üzenetet posztolt a profilján a minap, ami a találgatások szerint új Alan Wake-bejelentésre utalhat. Kíváncsian várjuk a jövő hetet, különösen a Microsoft konferenciáján lesz érdemes kagylózni az esetleges bemutató után.
1331746200

2 millió példányban ment el az Alan Wake

Az Xbox 360-as viszonylagos sikertelenség után a PC-s verzió kiadásával már az összeladások azért korrekt számokat mutatnak. A Remedy szerint az Alan Wake franchise-nak így nagy jövője lehet, főleg mert a világ a sajátja, és nagyon közel áll a szívéhez.
1331708400

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Újra a legjobbak között üdvözölhetjük az Alan Wake-et, és az élbolyban nyitott az SSX-széria legújabb felvonása is. Egyébként változatlan a helyzet a hazai játékeladási toplistán, a lajstromot a World of Warcraft előfizetői kártya vezeti a FIFA 12 és a Battlefield harmadik részének társaságában.
1330086600

A Skyrim sikere motiválja a Remedyt

Sokan úgy gondolják, hogy a single player játékoknak befellegzett, s ma már csak úgy lehet elkérni valamiért teljes árat, ha utána hónapokig tudjuk nyüstölni a többjátékos módot. Nos, a Skyrim erre komolyan rácáfolt, és ez nagyon is motiválja a finn Remedy csapatát a továbbiakra nézve.
1329904249

Alan Wake PC teszt

Alan Wake felébredt, zihálva, koszos zakóját leporolva. Hiába törnek elő sikolyok a fák közül, hiába van elemlámpája lemerülőben, tudja, jó helyen van. Két év után tért vissza a Remedy pszichológiai thrillerje oda, ahová mindig is szánta a finn brigád: a számítógépekre. Kibővített formában, vizuális szempontból is meggyőzően.