NBA Live 13 PS3, X360

Két év után az EA Sports visszahozza a köztudatba az NBA Live-szériát.
Típus: Kosárlabda

Máris rekorder az NBA 2K13

Pontos számokat ugyan nem közölt az 2K Sports, arról viszont már beszélt, hogy az arányokat tekintve lényegesen jobban szerepelt az NBA 2K13 a megjelenése hetén, mint a korábbi epizódok. A kiadó NBA-sorozata évről-évre erősödik, igaz, konkurenciája sincsen.

Törölték az NBA Live 13-at

Annyira tudtuk. Miután az EA Sports az NBA Live 13 megjelenésének csúsztatásáról határozott, már lehetett sejteni, hogy még mindig nincs rendben minden a sorozat körül, és lám, beigazolódtak az aggályaink: a kiadó bejelentette, hogy az NBA Live 13 nem készül el.

Kezdődik: csúszik az NBA Live 13

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg október elején az NBA Live 13, ráadásul az EA Sports nem is közölt új dátumot. Az NBA 2K13 megint versenytárs nélkül kerül boltokba, miután az elmúlt két évben egyáltalán nem volt konkurenciája. Az EA Sports gameplay trailerrel vigasztal.

Megújul az EA Sports-féle Season Pass

Ha az idei évben sportjátékok vásárlásán töröd a buksidat, előbb-utóbb belefutsz különböző letölthető tartalmakba. Az EA Sports jó szokásához híven ismét számos DLC-t kínál olyan címekhez, mint a Madden NFL 13, a FIFA 13 vagy éppen a Tiger Woods 13 - Season Pass-szel bebiztosíthatod magadat!

Tízperces, kiszivárgott felvételen az NBA Live 13

Két év után tér vissza idén az NBA Live legújabb fejezete. Az EA Sports vérbeli kosárlabda-szimulátorának kényszerpihenője nem tett jót a frencsájznak, mivel a rivális széria, a Take-Two gyermeke nem várt előnyhöz jutott. Most egy tízperces gameplay felvétel szivárgott ki a legújabb installációból.

E3 2012: EA sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az Electronic Arts folytatja a sort, késő este kezdődő konferenciáján minden bizonnyal sok izgalmas bejelentésre számíthatunk! Persze nem mi lennénk, ha nem élőben közvetítenénk ezt a bulit is, tartsatok velünk, hogy első kézből olvashassátok a legújabb bejelentéseket!

E3 2012: Hivatalos az új NFS: Most Wanted

Befutott az Electronic Arts line-up-ja, amit elolvasva világossá vált előttünk, hogy tényleg készül az új Need for Speed: Most Wanted a Criterion Games jóvoltából. A Dead Space 3 után még egy fejlesztés, ami idő előtt bizonyosságot nyert. Nem lepődünk meg, befutott az első kép is.

Ősszel érkezik az NBA Live 13

Két év kihagyás után az EA Sports visszatér az NBA Live-frencsájzhoz, megelégelve azt, hogy a 2K évről-évre elorozza tőlük a kosárlabda-rajongókat. Az NBA Jam után ismét hardcore szimulációt kapunk, s vélhetőleg új irányba megy el a sorozat, markáns újításokkal.