Xbox 360

Az Xbox360 platformhoz tartozó hírek, cikkek és sajtóanyagok gyűjtőhelye.
Típus: Játékkonzol, Táblajáték

Politikai hirdetések az Xbox Live-on?

A hírek szerint Amerikában politikai hirdetések is megjelenhetnek az Xbox Live-on, a Microsoft állítólag már tárgyalt is politikusokkal arról, hogy használják a kampányukhoz a szolgáltatását.

Az veszi át az Xbox-részleget, aki el akarta adni

A Nokia néhai vezérigazgatója, Stephen Elop vezeti majd a Microsoftnál az Xbox-üzletágat is magába foglaló részleget. Érdekesség, hogy róla pletykálták azt, hogy eladná a cég konzolbizniszét.

Brutális leárazások az Xbox Live-on

A napokban elrajtolt az Xbox 360 Ultimate Games Sale, aminek a keretei között minden nap más játékokat akcióznak le az Xbox Live-on, és vannak olyan leárazások is, amik az egész héten érvényesek.

A fejlesztők 4 százaléka dolgozik Wii U-ra

Egy játékfejlesztők között végzett felmérés alapján kijelenthető, hogy nagyon kevesen, és ami még rosszabb, egyre kevesebben fejlesztenek Nintendo Wii U-ra. A konzolok között a PS4 a legmenőbb, egyébként pedig a PC.

Az Xbox-divízióra fáj az Amazon foga?

Egy iparági bennfentes szerint a népszerű webáruház tárgyalásokat folytat a Microsofttal, az alku tárgya pedig nem más, mint az Xbox-részleg. Elég merész feltételezés, ám azt már tudjuk, hogy az Amazon nagy dobásra készül.

Kétszer annyi PS4 fogyott, mint Xbox One

Az NPD Group előrukkolt az amerikai játékpiac januári teljesítményét összegző jelentéssel, ami kapcsán az is kiderült többek között, hogy az USA-ban majdnem kétszer annyi PS4 fogyott az elmúlt hónapban, mint Xbox One.

HWSW: Megvan a Microsoft új vezetője

Hivatalosan is bejelentette a Microsoft, hogy mától Satya Nadella a cég elnök-vezérigazgatója. Bill Gates visszatér és aktív szerepet vállal a termékfejlesztésben - írja nagytestvérünk, a HWSW.

7,4 millió Xbox az elmúlt negyedévben

A Microsoft közzétette a december 31-én véget ért negyedév pénzügyi eredményeit, amiből az is kiderült többek között, hogy 7,4 millió Xbox One-t és Xbox 360-at szállítottak le a boltokba az elmúlt három hónapban.

Pachter: csökken a PS3 és az Xbox 360 ára

Michael Pachter játékipari elemző belenézett a kristálygömbjébe, és azt jósolta belőle, hogy hamarosan csökken a PS3 és az Xbox 360 ára. Ami még érdekesebb, hogy szerinte ez már februárban megtörténhet.

A GTA V volt tavaly az amerikaiak kedvence

Négy év után először fordult elő, hogy nem Call of Duty volt az év legkeresettebb játéka az USA-ban: a Call of Duty: Ghosts elé a Grand Theft Auto ötödik része tudott beférkőzni. Meglepő?