Xbox 360

Az Xbox360 platformhoz tartozó hírek, cikkek és sajtóanyagok gyűjtőhelye.
Típus: Játékkonzol, Táblajáték

Lefülelték a Lizard Squad két tagját

A Lizard Squad nevű hackercsoport karácsonykor megbénította az Xbox Live-ot és a PSN-t is, a támadás mögött álló kulcsfigurák után az FBI kezdett nyomozásba. A héten egy finn és egy brit gyanúsítottat kapcsoltak le.

Elhagyta a Microsoftot az Xbox Live atyja

Újabb veterán hagyta el a Microsoft fedélzetét, ezúttal az Xbox Live és az XNA fejlesztői környezet atyja, Boyd Multerer távozott Redmondból. Tizenhét évet húzott le az Xbox gyártójánál.

Megbénult karácsonyra a PSN és az Xbox Live

A Lizard Squad néven futó hackercsoport szentestén összehangolt DDoS-támadást indított az Xbox Live és a PlayStation Network ellen. Az akció jól sikerült: több órán keresztül elérhetetlenek voltak az online szolgáltatások.

Arcadia néven fut a Microsoft streamszolgáltatása

Újabb híreket kaptunk a Microsoft titokban készülő streamszolgáltatásáról, úgy hírlik, a cégnél Arcadia kódnévvel emlegetik a fejlesztést. Ettől függetlenül még sokat kell rá várni valószínűleg.

Jó üzlet a PS Plus és az Xbox Live előfizetés

Ma már teljesen természetesnek vesszük, hogy éves PlayStation Plus vagy Gold előfizetésünk mellé havonta különböző ingyenes játékok ütik a markunkat. De vajon tisztában vagyunk vele, mekkora összegben kapjuk ezeket?

TGA 2014: Az új King's Quest is bemutatkozik

Még a Gamescomon jelentette be az Activision, hogy feltámasztja a Sierrát, akkor azt is elárulta, hogy az új részleg szárnyai alatt készül többek között a King's Quest rebootja is. A The Game Awardson láthatjuk először.

Támadás alatt az Xbox Live

Ebben az évben egészen népszerűek lettek a DDoS-támadások a videojátékos célpontok ellen. Ezúttal az Xbox Live szervereit bénították meg hackerek, így ha nem tudtok bejelentkezni, a probléma nem a ti oldalatokon van.

Az Xbox One nyerte a fekete pénteket

Amerikában bevett szokás, hogy fekete pénteken megőrülnek a vásárlók az áruházak kihagyhatatlan akciótól. Mi a konzoleladások szempontjából vizsgáltuk a karácsonyi szezon kezdetét. Az Xbox One legyőzte a PS4-et.

Ed Zarick nem tud leállni, itt az Xbook Duo

Ed Zarick az Xbook One és a PlayBook 4 befejezése után sem hagyott fel a kísérletezéssel, ezúttal az előző és az új generációs Xboxot csomagolta egybe, hogy aztán egyetlen laptopot csináljon belőlük.

Végleg bezárt az Xbox Entertainment Studios

Most már tényleg búcsút inthetünk az Xbox saját készítésű TV-sorozatainak, mivel a két megmaradt tag, Nancy Tellem és jobbkeze, Jordan Levin is elhagyta a fedélzetet. Dugába dőlt a megmaradt sorozatok megmentésének terve.