Xbox 360

Az Xbox360 platformhoz tartozó hírek, cikkek és sajtóanyagok gyűjtőhelye.
Típus: Játékkonzol, Táblajáték

Xbox One - nem kell Gold az alkalmazásokhoz

A Microsoft engedékeny kedvében van, ugye tegnap jelentette be a Kinect nélküli Xbox One-t, és az is kiderült, hogy nem szükséges Gold-előfizetés a legnépszerűbb alkalmazások használatához.

Bill Gates támogatná az Xbox leválasztását

Ha a Microsoft új vezérigazgatója úgy döntene, hogy leválasztaná a Microsofttól az Xbox-részleget, a jelenleg az ő tanácsadójaként dolgozó Bill Gates támogatná az ötletet. Ez a lépés viszont szerinte is valószínűtlen.

Microsoft: ennyi Xboxot szállítottak ki január óta

Befutott a Microsoft legfrissebb pénzügyi jelentése, ami a 2014-es év első negyedének eredményeivel foglalkozik. Kiderült az is, mennyi Xboxot szállítottak ki az elmúlt három hónapban.

Xbox 360-emulátort kaphat az Xbox One

A Microsoft fontolgatja, hogy Xbox 360-emulátort ad ki az Xbox One-hoz, ezt a cég egyik vezetője mondta el. A rossz hír viszont az, hogy konkrétumokkal még ő sem szolgálhat egyelőre.

5 éves gyerek talált biztonsági rést az Xbox Live-on

Kristoffer Von Hassel mindössze ötéves, de már most óriási hacker: feltörte apukája Xbox Live-fiókját, és állítólag nem is ez volt az első alkalom, hogy biztonsági rést talált valamilyen védelmi rendszeren.

Phil Spencer: főszerepben a játékosok

Elkészült Phil Spencer első videointerjúja, amit már a Microsoft újdonsült Xbox-főnökeként adott. Beszélt a redmondiak korábbi rossz döntéseiről, és azt is megígérte, hogy elsősorban a játékosokra fognak koncentrálni.

Phil Spencer az új Xbox-főnök

Phil Spencer lesz az új Xbox-főnök, megörökli Marc Whitten pozícióját és új feladatokat is kap. Ígérete szerint "hihetetlen fejezet" kezdődik az Xbox életében, és az E3-ig sok érdekességet hallunk majd.

E3 2014: A Microsoftnak kevés a kilencven perc

Mármint a redmondiak "nagyon kevésnek" érkezik a sajtótájékoztatójukra kapott kilencven percet, de megígérték, hogy egy sallangoktól mentes, kizárólag a játékokra koncentráló konferenciával jelentkeznek júniusban.

Ingyenes Gold hétvége a LIVE-on

Megint lehet ingyen multizni a LIVE-on. Mától vasárnap estig minden Xbox 360- és One-tulajdonos élvezheti a Gold tagság szolgáltatásait, játék, filmnézés, tévé, böngésző, de úgyis tudjátok. Húzzatok gépezni.

GDC 2014: VR-headseten dolgozik a Microsoft is?

Most, hogy a Sony is beszállt a VR-buliba, úgy tűnik, a Microsoft sem maradna ki belőle: a pletykák szerint Redmondban is készül olyan szemüveg, ami virtuális valóság megjelenítésére képes.