SimCity PC

Folytatódik a SimCity! Noha maga játék nem rossz, sajnos az állandó online kapcsolat miatt nem részesült túl jó fogadtatásban az anyag.
1381057200

Mégis jöhet az offline mód a SimCitybe?

Óriási balhé volt belőle, és úgy tűnik, a Maxis engedhet: a fejlesztőcég külön csapatot állított rá arra, hogy feltérképezze a lehetőségeket a SimCity offline módjának bevezetése kapcsán.
1379682004

Novemberben jön a SimCity: Cities of the Future

Két hónap múlva landol a SimCity első komolyabb kiegészítője, a Cities of the Future, melyben 50-75 évet ugrunk előre az időben. Városunk biztonságáért drónok felelnek, futurisztikus tornyokat emelhetünk és így tovább.
1373022037

Változások előtt áll a SimCity

A Maxis állítólag puhatolózik a játékosoknál, egy kérdőív segítségével próbálnak választ kapni arra, hogy mik lennének azok a funkciók, amiket szívesen viszontlátnának a városépítős címben. Esélyes a hivatalos offline mód is.
1369827033

SimCity - megjelent az Amusement Park DLC

Szép csendben megjelent a SimCity első bővítménye, mellyel vidámparkokkal vértezhetjük fel városainkat. Az új tartalom mögött komplex rendszer dolgozik, erről tanúskodik az áttekintésnek szánt videó is.
1368019800

Ez történik most az Electronic Arts háza táján

Az Electronic Arts közzétette legfrissebb pénzügyi jelentését, ami a sok-sok szám mellett sok-sok érdekes infót is tartogatott a kiadó játékainak teljesítményéről, illetve next-gen terveiről.
1366124400

Nem fogytak a márciusi platform-exkluzívok?

A Cowen and Company elemzőcég szerint Amerikában a Gears of War: Judgment és a God of War: Ascension sem tudta hozni elődje eladásait, ennek megfelelően a játékértékesítések általában is visszaestek márciusban.
1365606000

Újra szélsebes a SimCity

A Maxis bejelentette, hogy ismét elérhető a SimCityben a játékidőt felpörgető Cheetah mód. A fejlesztők korábban azért tiltották le ezt az opciót, hogy a szerverproblémákkal küszködő játék teljesítménye javulhasson.
1365068168

Az elmúlt idők legjobb PC játékai (x)

Partnerünk, a Konzolok Szervize készített nektek egy rövid válogatást az elmúlt egy év legsikeresebb PC-s játékaiból. Ha számítógépen játszol, akkor ezeket a címeket nem hagyhatod ki!
1363627693

Ingyen játék a SimCity-vásárlóknak - a részletek

Azt ugyan eddig is tudtuk, hogy az Electronic Arts inkább ingyen játékkal kárpótolná a SimCity-vásárlókat ahelyett, hogy visszatérítené a pénzüket, a konkrétumokat viszont eddig homály fedte.
1363275387

Már offline is játszható a SimCity

Délelőtt még arról híreztünk az egyik fejlesztő szavait idézve, miszerint a SimCity élvezetéhez nem szükséges állandó internetkapcsolat. A tehetséges modderek már elő is álltak a megoldással.