SimCity PC

Folytatódik a SimCity! Noha maga játék nem rossz, sajnos az állandó online kapcsolat miatt nem részesült túl jó fogadtatásban az anyag.
1363244400

Mégis lehetne offline a SimCity?

Egy nevét eltitkoló alkalmazott szerint a SimCityt át lehetne állítani offline módra, a Maxis állításával ellentétben ugyanis a szerverek semmilyen lényegi számítást nem végeznek a játékmenet kapcsán.
1362999600

Letarolta a Tomb Raider a brit toplistát

Ahogy az várható volt, a Tomb Raider letarolta a brit toplistát, hiába érkezett a múlt héten több fajsúlyos cím is a mezőnybe. A játék ráadásul a sorozaton belül is kitűnően szerepelt az Egyesült Királyság számai alapján.
1362996000

SimCity - kizárt, hogy offline lesz

A SimCity körüli botrányos helyzetért a játék online függősége okolható, és hiába szeretnék a rajongók, ha offline is lehetne játszani a polgármester-szimulátorral, a Maxis szerint ilyen változtatás biztosan nem lesz.
1362954320

SimCity teszt

Electronic Arts-játékot nem veszünk, ha az folyamatos online kapcsolatot igényel. Eddig ez az alapmantra kiválóan bevált, és megkíméltük magunkat mindenféle csalódástól. Sajnos a törvény még mindig igaz.
1362837600

Leállítják a SimCity marketingkampányát

A Maxis vállalja a felelősséget a SimCity rajtja körüli balhé miatt, az Electronic Arts pedig leállítja a játék online marketingkampányát. Az ígéretek szerint a SimCity-vásárlók ingyen játékot kapnak kárpótlásul.
1362763501

Így fulladt botrányba a SimCity rajtja

Óriási felkészületlenség előzte meg a SimCity premierjét az EA oldaláról, és bár az európai megjelenéskor minden jól ment állítólag, Amerikában problémák hadával kellett megküzdenie a kiadónak.
1362497439

SimCity - új trailer, nehézségek a rajtnál

Amerikában mától vásárolható meg az új SimCity, ennek apropóján érkezett most egy előzetes a játékból. A premier egyébként nem volt sima, az Origin nehezen küzdött meg a rajongók tömegével.
1362428771

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét kifejezetten tartalmasnak ígérkezik, remélhetőleg mindenkinek lesz ideje átnyálazni a napokban érkező termést. A hét leginkább várt címe persze egyértelműen az új Tomb Raider - holnap már játszhatunk is vele.
1361779236

SimCity - TV-reklám érkezett

A városépítős játékok non plus ultrája március folyamán landol PC-n, majd később Macen is, s mivel a zárt bétateszt fennakadás nélkül zajlott le, nincs akadály a megjelenés előtt. Csekkold az új TV-szpotot!
1360414824

SimCity - bűnözők és bűnüldözők

Fény derült a SimCity limitált kiadásának tartalmára, s emellett a második zárt bétateszt időpontjáról is lehullt a lepel - nem árt sietni, mivel a regisztráció február 11-én lejár. Új trailerrel szolgálhatunk.