SimCity PC

Folytatódik a SimCity! Noha maga játék nem rossz, sajnos az állandó online kapcsolat miatt nem részesült túl jó fogadtatásban az anyag.
1359639000

A következő generációt várja az Electronic Arts

A kiadó legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése nem sikerült a legfényesebben, a piac egyértelműen a next-gen konzolokat várja. FIFA és Battlefield biztosan lesz a következő generációban is.
1359483474

SimCity - európai nevezetességek a városodban

A SimCity Digital Deluxe kiadásának vásárlói különböző "várostémákat" kapnak ajándékba: a bővített csomagban egy francia, egy brit és egy német pakk is megbújik majd, így akár az Eiffel-tornyot is beleépítheted a városodba.
1358776800

Tantermekbe megy a SimCity

Újabb videojáték válhat oktatási segédeszközzé, a SimCity átalakított változatában azzal szembesülhetnek a diákok, hogy milyen problémákkal kell szembenéznie a modern városoknak.
1358600410

SimCity - a hónap végén indul a béta

Az EA bejelentette, hogy január utolsó hetében kezdetét veszi a SimCity bétatesztje - az érdeklődők még két napig regisztrálhatnak a korai próbalehetőségre. A béta nagyságrendileg egy óra játékidővel bír.
1357808400

Ilyen lesz a SimCity intrója

Újabb előzetest kapott a SimCity, a városépítős játéknak most az intróját vehetitek szemügyre, az instant polgármesterek rövid áttekintést kapnak abból, mivel töltik majd az elkövetkező hónapokat.
1355299200

SimCity - így segítenek majd ki a barátok

Új gameplay trailert kapott a SimCity, a hatperces videóban a városépítő játék egyik legérdekesebb újdonsága, a kooperatív játékelem is bemutatkozik. A haverok ki tudnak segíteni, ha baj van - jól fog jönni!
1354107605

Így bütykölünk majd az új SimCityben

A kackiás bajuszú kreatív rendező bevezet minket a SimCity mélységeibe, s egyúttal tudatosítja bennünk azt a tényt, hogy álmaink városában ezernyi a tennivaló. Akinek fűlik hozzá a foga, piszlicsáré dolgok százait valósíthatja meg.
1351677600

Electronic Arts: csalódás a Medal of Honor

Az Electronic Arts közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó jelentését, és bár ebben még nem szerepelnek a Medal of Honor: Warfighter számai, a kiadó nem számít sok jóra. Közben tarolt a FIFA, folyamatosan erősödik az Origin felhasználói tábora, a jövő pedig a digitális piacé.
1351096153

Csúszik a SimCity megjelenése

Nem kell megijedni, hiszen csak egyetlen hónapot késlekedik a Maxis városmenedzsere, amely már biztosan nem jelenik meg a korábban megjelölt hónapban, azaz februárban. A polgármesterjelöltek március folyamán építhetik fel (vagy dönthetik romba) álmaik települését. Forradalmi alkotás lesz?
1350320455

SimCity - katasztrófák élesben

A városmenedzsmentnek vannak árnyoldalai is, hiába a jól működő település, előbb-utóbb belerondítanak a levesbe a környezeti katasztrófák vagy az idegenek támadásai. Nem lehet előre kiszámítani, hogy mikor üt be a ménkű. A SimCity legújabb látnivalói erről regélnek nekünk.