SimCity PC

Folytatódik a SimCity! Noha maga játék nem rossz, sajnos az állandó online kapcsolat miatt nem részesült túl jó fogadtatásban az anyag.
1338615358

E3 2012: Hivatalos az új NFS: Most Wanted

Befutott az Electronic Arts line-up-ja, amit elolvasva világossá vált előttünk, hogy tényleg készül az új Need for Speed: Most Wanted a Criterion Games jóvoltából. A Dead Space 3 után még egy fejlesztés, ami idő előtt bizonyosságot nyert. Nem lepődünk meg, befutott az első kép is.
1336665634

Facebookra költözhet a SimCity?

Új domain neveket védetett le a EA, ebből világossá válik előttünk, hogy a népszerű közösségi oldal is megkapja a saját városépítős játékát SimCity Social néven. További erősíti a tényt, hogy nemrégiben a kiadó vezérigazgatója, John Riccitiello is utalt egy fontos közösségi játék érkezésére.
1334905200

SimCity - még ezt is tudja a GlassBox Engine

Újabb előzetes érkezett a SimCityről, igaz, ez a videó az előző kettőhöz hasonlóan még mindig nem magát a játékot, hanem az az alatt futó új motort mutatja be. A GlassBox Engine képességeit tárgyaló trailersorozat harmadik fejezetében városkánk vízellátásáról lesz szó.
1333015231

SimCity - nincs szükség állandó netkapcsolatra

Az EA Maxis megerősítette, hogy több digitális terjesztőnél is árusítani fogják az új SimCity-t, de mindenképpen szükség lesz egy Origin-fiókra a regisztrációhoz. A megjelenés napján még nem, de később elérhető lesz a modtámogatás. Csak a játék indításához szükséges aktív internetkapcsolat.
1332262800

SimCity - élesben a valóság

Habár korábban már láthattunk rosszabb minőségű felvételeket az új SimCityből, most hivatalosan is megjelent az bemutató előzetes, amiben rácsodálkozhatunk, milyen összetettséget terveznek a készítők beépíteni ebbe a szimulátorba. Egészen döbbenetes.
1331564539

GDC 2012: Homályos felvételeken az új SimCity

Nem túl jó minőségű, de annál érdekesebb videókat kaptunk a SimCity legújabb, számozás nélkül érkező epizódjáról. Bár a felvételek inkább techdemó jellegűek, ráadásul nem is a végleges minőségében prezentálják az anyagot, az engine aprólékossága így is megdöbbentő.
1331215200

GDC 2012: További SimCity-apróságok

Arra számítottunk, hogy a bejelentés után némileg nagyobb információáradatot kapunk az új SimCityből, de ez egyelőre nem történt meg. Apróságok azért még szivárognak: a játék folyamatosan fog cloudba menteni, valamint különböző keresztplatformos megoldások is lehetségesek.
1331121648

GDC 2012: Bejelentették az új SimCity-t

Vége a találgatásoknak, San Franciscóban hivatalosan is megerősítették a SimCity 5 készültét. A Maxis egyben gyorsan leszögezte, nem számozott címmel van dolgunk, a játék szimplán a SimCity nevet viseli. Talán azért, mert rebootról van szó, nem következő részről. Az első látnivalók is befutottak már.
1330534800

Egyre biztosabb: jön a SimCity 5

Míg a délelőtt folyamán csak találgatni tudtunk a Maxis GDC-s bemutatója kapcsán, most már szinte biztosra vehetjük, hogy az egykor Will Wright által vezetett stúdió a SimCity ötödik részét fogja bejelenteni. A játék jövőre jelenik meg, az első artworkök már megtekinthetők.
1330513200

GDC 2012: Komoly bejelentésre készül az EA

Ezt abból gondoljuk, hogy két komoly embert is bevettek az előadóik listájába, így a bejelentésnek valószínűleg lesz valamiféle társadalmi vonzata. A szlogen mindenesetre nem kevesebbet ígér, minthogy a játék segítségével együtt megváltoztathatjuk a világunkat.