Baldur's Gate II: Enhanced Edition PC

Visszatér a Baldur's Gate, méghozzá a sorozat első két részét újítják fel, és hozzák vissza kibővített formában.
Típus: RPG

Húszéves a BioWare

Pénteken ünnepelte a huszadik születésnapját a BioWare, amelynek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, a Jade Empire, a Mass Effect vagy a Dragon Age.

Új Baldur's Gate-en dolgozik a Beamdog

A Beamdog bejelentette, hogy az eddig csak Adventure Y-ként emlegetett projektje valójában egy új Baldur's Gate-játékot takar, amely az első és a második rész között eltelt eseményeket fogja elmesélni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk nektek a hét játékmegjelenéseiről és filmpremierjeiről szóló listánkat. Habár túl nagy meglepetésekre nem érdemes számítani, egy-két érdekesség azért akad a napokban is.

Mobilokra is megjelenik a Baldur's Gate II

Kicsivel több, mint egy éve jelent meg PC-re a Baldur's Gate II: Enhanced Edition, és most csatlakozik a mobil platformokra megjelent klasszikus játékok sorához. Emellett a linuxosok is örülhetnek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Már azt hittem, hogy a PlayStation 4 amerikai rajtja miatt nagy csend lesz itthon játékmegjelenések terén, de szerencsére a kiadók rám cáfoltak: lesz miből válogatni a következő napokban!

Dátumot kapott a felújított Baldur's Gate II

November közepén érkezik a Baldur's Gate II: Enhanced Edition, a 2000-es szerepjáték tartalmilag is kibővített és külsőre is felújított változata. Először PC-n várható a megjelenés, a mobilos játékok később jönnek.

Jogi problémák a Baldur's Gate-remake körül

Több helyen leállították a Baldur's Gate: Enhanced Edition árusítását, állítólag jogi problémák állnak a háttérben. Konkrétumok még nincsenek, de emiatt a második rész remake-je is csúszni fog.

Baldur's Gate II: Enhanced Edition - jövő tavasszal

Még jövő nyár előtt, valamikor tavasz végén érkezik a Baldur's Gate II: Enhanced Edition, és a fejlesztők nagyon remélik, hogy sikeres lesz, mert akkor van esély arra, hogy esetleg nekiállhassanak a harmadik rész elkészítésének. Kérdés, hogy a BioWare nélkül milyen lenne.

Greg Zeschuk elhagyta a BioWare-t?

Egy német gamer weboldal jelentése szerint a BioWare egyik alapítója, Greg Zeschuk májusban, az átszervezések bejelentése után elhagyta a méltán népszerű fejlesztőcéget, hogy jól megérdemelt pihenését élvezze a családjával. A BioWare austini stúdiójának élére új vezető állt. (Frissítve!)

Baldur's Gate: Enhanced Edition - keresztplatform

A Baldur's Gate: Enhanced Editionnek nagyon örülünk, mert már magában is egy jó dolog. Az meg pláne jó dolog, hogy teljes keresztplatformos kooperatív játéklehetőséget is kínálnak majd nekünk a fejlesztők. Gyakorlatilag bármilyen platform bármilyen játékosai össze tudnak kerülni.