Baldur's Gate II: Enhanced Edition PC

Visszatér a Baldur's Gate, méghozzá a sorozat első két részét újítják fel, és hozzák vissza kibővített formában.
1442818808

Visszatért a BioWare-hez a Mass Effect írója

Drew Karpyshyn olyan játékok sztorijáért felelt, mint az első Mass Effect és a Star Wars: Knights of the Old Republic. Az úriember négy év után tért vissza a BioWare-hez, miután legutóbbi könyvtrilógiáját befejezte.
1435561200

Jövő héten mutatkozik be az új Baldur's Gate

A hivatalos weboldalon megjelent visszaszámláló szerint a jövő hét végén mutatkozik be az új Baldur's Gate, ami a Beamdognál készül, és az első, illetve a második rész közötti eseményeket meséli el.
1432470780

Húszéves a BioWare

Pénteken ünnepelte a huszadik születésnapját a BioWare, amelynek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, a Jade Empire, a Mass Effect vagy a Dragon Age.
1420794000

Új Baldur's Gate-en dolgozik a Beamdog

A Beamdog bejelentette, hogy az eddig csak Adventure Y-ként emlegetett projektje valójában egy új Baldur's Gate-játékot takar, amely az első és a második rész között eltelt eseményeket fogja elmesélni.
1418799960

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk nektek a hét játékmegjelenéseiről és filmpremierjeiről szóló listánkat. Habár túl nagy meglepetésekre nem érdemes számítani, egy-két érdekesség azért akad a napokban is.
1418457644

Mobilokra is megjelenik a Baldur's Gate II

Kicsivel több, mint egy éve jelent meg PC-re a Baldur's Gate II: Enhanced Edition, és most csatlakozik a mobil platformokra megjelent klasszikus játékok sorához. Emellett a linuxosok is örülhetnek.
1384182000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Már azt hittem, hogy a PlayStation 4 amerikai rajtja miatt nagy csend lesz itthon játékmegjelenések terén, de szerencsére a kiadók rám cáfoltak: lesz miből válogatni a következő napokban!
1378033200

Dátumot kapott a felújított Baldur's Gate II

November közepén érkezik a Baldur's Gate II: Enhanced Edition, a 2000-es szerepjáték tartalmilag is kibővített és külsőre is felújított változata. Először PC-n várható a megjelenés, a mobilos játékok később jönnek.
1371825480

Jogi problémák a Baldur's Gate-remake körül

Több helyen leállították a Baldur's Gate: Enhanced Edition árusítását, állítólag jogi problémák állnak a háttérben. Konkrétumok még nincsenek, de emiatt a második rész remake-je is csúszni fog.
1352644200

Baldur's Gate II: Enhanced Edition - jövő tavasszal

Még jövő nyár előtt, valamikor tavasz végén érkezik a Baldur's Gate II: Enhanced Edition, és a fejlesztők nagyon remélik, hogy sikeres lesz, mert akkor van esély arra, hogy esetleg nekiállhassanak a harmadik rész elkészítésének. Kérdés, hogy a BioWare nélkül milyen lenne.