Dead Island: Riptide PC, PS3, X360

A Dead Island folytatásában már a természeti katasztrófák is beleköpnek a levesbe.
Típus: Akció, FPS, Zombis

A heti galériafrissítés

A tapétázók figyelmébe ajánljuk az eheti képgyűjteményünket olyan címekkel, mint a Dead Island: Definitive Collection, a NieR: Automata, a Paragon, a Seven, a Nioh vagy éppen a King's Quest harmadik epizódja.

Újabb Dead Island-játék közeleg

Az ausztrál korhatár-besorolást végző bizottságnak hála idő előtt lelepleződött az új Dead Island-játék. Sajnos azonban a címén és a fejlesztőcsapaton kívül nem tudunk még semmit róla.

Új tulajdonosnál a Dead Island-film jogai

Még 2011-ben kerültek a zombis játék megfilmesítési jogai a Lionsgate-hez, azonban az addig húzta az előkészületeket, hogy végül lejárt a licenc. A Deep Silver most egy másik cégnek adott lehetőséget.

E3 2014: Dead Island-bejelentések a láthatáron?

Talán véletlen egybeesés, de egy önéletrajz lebuktatta a Dead Island 2-t, míg egy domainregisztráció a Dead Island Universe-ről árulkodik. Dead Island-bejelentések jönnek az E3-on?

Naponta frissülnek a Humble Bundle-akciók

Most kellene bankot robbantani, a GOG-féle Spring Insomnia Sale mellett a Humble Bundle is új akciósorozattal rukkolt elő: két héten át minden nap új leárazások várnak benneteket.

Brit toplista: még mindig csak a FIFA

Befutott a legfrissebb brit toplista, meglepetésből viszont nincs túl sok: még mindig vezet a FIFA 14, és új megjelenések híján az élbolyt sem forgatta fel semmi, szinte minden maradt a régiben.

Nyugi, lesz Dead Island 3 is

Hivatalos bejelentés még nem történt ugyan, de jó eséllyel harmadik részt is kap majd a Dead Island-sorozat. A kreatív igazgató szerint biztos maradna a nonlinearitás, és Hawaii is "szuper lenne" helyszínnek.

Deep Silver-játékok a Humble Bundle-ben

A legújabb Humble Bundle akció főszereplője a Deep Silver, a következő két hétben olyan játékokra teheted rá a mancsod erőteljesen nyomott áron, mint a Saints Row második és harmadik része vagy a Dead Island.

A GRID 2 vezeti a brit toplistát

A GRID 2 kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott, ezzel régen nem látott magasságba lökte a Codemasterst. A Fuse viszont gyalázatosan leszerepelt, csak a harminchetedik lett.

Már a Metro: Last Light vezeti a brit toplistát

Ahogy arra számítani lehetett, megtört a Dead Island: Riptide hegemóniája a brit toplistán, a trópusi zombivadászatot a nukleáris télre és metróalagutakra cserélték a játékosok.