Dead Island: Riptide PC, PS3, X360

A Dead Island folytatásában már a természeti katasztrófák is beleköpnek a levesbe.
Típus: Akció, FPS, Zombis

Amerikában az Injustice volt a legnépszerűbb

Befutott az NPD Group áprilisi toplistája, és a számok szerint összességében ez a hónap sem volt túl jó az amerikai játékpiac számára. Mindenesetre az Injustice tarolt, és a 3DS-játékok is erősödtek.

Dead Island: Riptide - harmadik hete a csúcson

A briteknél megint a Dead Island: Riptide győzött, így már harmadik hete vezeti a szigetország toplistáját. Bár túl nagy konkurenciája nem volt, a Call of Duty: Black Ops II kifejezetten megerősödött.

Még mindig a Dead Island vezet a briteknél

A Soul Sacrifice rajtja nem sikerült a leglátványosabban, a britek, ha mérsékelt érdeklődéssel is, de még mindig a Dead Island: Riptide-ot és az Injustice: Gods Among Ust keresték a boltokban.

Brit toplista: vezet a Dead Island: Riptide

A múlt héten rajtolt címek közül a Dead Island: Riptide volt a legkeresettebb a briteknél, a Dragon's Dogma kiegészítője a bronzérmes, a pocsék kritikák ellenére pedig negyedik lett a Star Trek.

Dead Island: Riptide teszt

Az idilli nyaralásról ismét szó sincs: az átkozott zombik immáron másodjára köpnek bele a levesbe. Benoi szigete túlságosan marasztaló ahhoz, hogy hőseink csak úgy megfutamodjanak. A Dead Island újra megpróbálja a lehetetlent.

Launch traileren a Dead Island: Riptide

A tengerentúlon már a boltokban van, hozzánk pénteken érkezik a Dead Island következő része. A Techland zombis címe az első kritikák alapján hozza a kötelezőt, de nagy innovációt senki se várjon. Itt a launch trailer.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten majdnem minden platformon lesz megjelenés, egy-kettő közülük akár még érdekes is lehet. Persze csütörtökön mindenki moziba megy, mert jön a Vasember harmadik része.

Zombiinvázió a PlayIT-en!

Az április 13-án, azaz e hét szombaton megrendezésre kerülő PlayIT-en mindenki kipróbálhatja a Techland legújabb zombis játékát, a Dead Island: Riptide-ot. Jelentkezz a zombi szépségversenyre az értékes nyereményekért!

Féltucat új kép a Dead Island: Riptide-ról

A hónap végén újra támadnak a zombik! Nyitott trópusi sziget, természeti katasztrófák, összeeszkábált fegyverek - naná, hogy a Dead Island: Riptide-ról van szó. A fejlesztők hat új screenshottal keltik a zavart.

Elkészült a Dead Island: Riptide

A Deep Silver bejelentette, hogy aranylemezre került a Dead Island: Ripide, vagyis a játék fejlesztése befejeződött, és már csak a lemezek sorozatgyártása és csomagolása van hátra a megjelenéséig.