Dead Island: Riptide PC, PS3, X360

A Dead Island folytatásában már a természeti katasztrófák is beleköpnek a levesbe.
1365523244

Féltucat új kép a Dead Island: Riptide-ról

A hónap végén újra támadnak a zombik! Nyitott trópusi sziget, természeti katasztrófák, összeeszkábált fegyverek - naná, hogy a Dead Island: Riptide-ról van szó. A fejlesztők hat új screenshottal keltik a zavart.
1365089184

Elkészült a Dead Island: Riptide

A Deep Silver bejelentette, hogy aranylemezre került a Dead Island: Ripide, vagyis a játék fejlesztése befejeződött, és már csak a lemezek sorozatgyártása és csomagolása van hátra a megjelenéséig.
1363881600

Gameplay trailert kapott a Dead Island: Riptide

Új előzetest kapott a Dead Island: Riptide, a trailer ráadásul gameplay jelenetekből van összeollózva a rajongók legnagyobb megelégedésére. Tényleg nem változott sokat a játék, de kit érdekel: a hangulata továbbra is szuper.
1363356035

Dead Island: Riptide - trópusi képek a hóeséshez

Kinéztél már az ablakodon? Láthatod, hogy az egész ország zimankóba burkolózott. Ilyenkor jön jól néhány pazar screenshot, melyek egy fülledt trópusi paradicsomot mutatnak be. Leszámítva persze a zombikat.
1359010850

Először mozog a Dead Island: Riptide

Kilenc percen át mozog a trópusi zombihentelde, miután az IGN magazin elsőként tekinthette meg mozgásban a Dead Island: Riptide-ot. Menedékünk védelmén nagy hangsúly lesz - a felvételen erre is kitérnek.
1358351559

Női torzó a Dead Island: Riptide gyűjtői kiadásában

Zseniálisan fest a Dead Island: Riptide európai gyűjtői kiadása, a Zombie Bait Edition. A csomag éke egy 31 centiméteres szobor, amely egy végtagoktól megfosztott, véres női torzót ábrázol. Groteszk?
1354888853

Dead Island: Riptide - még több infómorzsa

A Techland sandbox zombis címének folytatásáról regélt egy sort a kreatív producer, Anthony Cardahi. A Riptide egy sor új funkciót tartalmaz majd, de emellett a hordamód részletei is nyilvánosak lettek.
1354266000

Képeken a Dead Island: Riptide

Öt screenshotot kaptunk a Dead Island következő felvonásából, s mint látszik, a Riptide sem szűkölködik majd intenzív pillanatokban. Jó lesz felkötni a gatyánkat, a zombik egy perc nyugtot sem hagynak nekünk.
1352188810

Dead Island: Riptide - infók az ötödik karakterről

A Deep Silver nyitott világú zombis játékának folytatásában öt játszható karaktert irányíthatunk majd. Lesz itt nagyszájú rapper, káromkodó focista, titkosügynök és szállodai kisegítő - hozzájuk csatlakozik most John Morgan. Emellett egy vadonatúj, bejárható városról is lehull a lepel.
1351666800

Áprilisban jön a Dead Island: Riptide

Megjelenési dátumot kapott a Dead Island folytatása, a kiadó egyúttal a játék előrendelési akcióiról beszélt egy keveset. Noha a Riptide első blikkre talán túlzottan is hasonlít az elődjére, a készítők szerint az igazi változások a részletekben mutatkoznak meg; még komplexebb játékélmény számíthatunk.