Dead Island: Riptide PC, PS3, X360

A Dead Island folytatásában már a természeti katasztrófák is beleköpnek a levesbe.
Típus: Akció, FPS, Zombis

Gameplay trailert kapott a Dead Island: Riptide

Új előzetest kapott a Dead Island: Riptide, a trailer ráadásul gameplay jelenetekből van összeollózva a rajongók legnagyobb megelégedésére. Tényleg nem változott sokat a játék, de kit érdekel: a hangulata továbbra is szuper.

Dead Island: Riptide - trópusi képek a hóeséshez

Kinéztél már az ablakodon? Láthatod, hogy az egész ország zimankóba burkolózott. Ilyenkor jön jól néhány pazar screenshot, melyek egy fülledt trópusi paradicsomot mutatnak be. Leszámítva persze a zombikat.

Először mozog a Dead Island: Riptide

Kilenc percen át mozog a trópusi zombihentelde, miután az IGN magazin elsőként tekinthette meg mozgásban a Dead Island: Riptide-ot. Menedékünk védelmén nagy hangsúly lesz - a felvételen erre is kitérnek.

Női torzó a Dead Island: Riptide gyűjtői kiadásában

Zseniálisan fest a Dead Island: Riptide európai gyűjtői kiadása, a Zombie Bait Edition. A csomag éke egy 31 centiméteres szobor, amely egy végtagoktól megfosztott, véres női torzót ábrázol. Groteszk?

Dead Island: Riptide - még több infómorzsa

A Techland sandbox zombis címének folytatásáról regélt egy sort a kreatív producer, Anthony Cardahi. A Riptide egy sor új funkciót tartalmaz majd, de emellett a hordamód részletei is nyilvánosak lettek.

Képeken a Dead Island: Riptide

Öt screenshotot kaptunk a Dead Island következő felvonásából, s mint látszik, a Riptide sem szűkölködik majd intenzív pillanatokban. Jó lesz felkötni a gatyánkat, a zombik egy perc nyugtot sem hagynak nekünk.

Dead Island: Riptide - infók az ötödik karakterről

A Deep Silver nyitott világú zombis játékának folytatásában öt játszható karaktert irányíthatunk majd. Lesz itt nagyszájú rapper, káromkodó focista, titkosügynök és szállodai kisegítő - hozzájuk csatlakozik most John Morgan. Emellett egy vadonatúj, bejárható városról is lehull a lepel.

Áprilisban jön a Dead Island: Riptide

Megjelenési dátumot kapott a Dead Island folytatása, a kiadó egyúttal a játék előrendelési akcióiról beszélt egy keveset. Noha a Riptide első blikkre talán túlzottan is hasonlít az elődjére, a készítők szerint az igazi változások a részletekben mutatkoznak meg; még komplexebb játékélmény számíthatunk.

Sötétebb lesz a Dead Island: Riptide

A Deep Silver kreatív igazgatója szerint nem kell tartaniuk a rajongóknak, a Dead Island: Riptide bőven tartogat újdonságot a számukra, noha nem volt sok ideje a csapatnak változtatni. Sötétebb, komorabb sztori, megváltozott körítés és egy ötödik karakter is színesíti a formulát.

Dead Island: Riptide - itt az első trailer

Az este befutott a Dead Island: Riptide első előzetese. A Techland nem sütötte el megint a fordított cselekményvezetést, de meg kell hagyni, ismét szokatlan módon állt hozzá a zombis cím hájpolásához. Az első trailerben a romantika kapja a főszerepet, de persze zombik sem maradnak ki.