Dead Island: Riptide PC, PS3, X360

A Dead Island folytatásában már a természeti katasztrófák is beleköpnek a levesbe.
Típus: Akció, FPS, Zombis

Első képeken a Dead Island: Riptide

Önálló folytatással jelentkezik hamarosan a Dead Island. A Riptide alcímmel felvértezett zombis cím újra a forró trópusokon játszódik - e szempontból a játék nem hazudtolta meg elődjét. Az első ingame képek már napvilágot láttak: visszatérő szereplők, pusztító járvány és pálmafák. Ez már tuti!

Dead Island- és Sacred-bemutatók a jövő héten

Lehet izgulni a jövő héten, a PAX Prime rendezvény keretei között ugyanis bemutatkozik az új Dead Island és a Sacred harmadik része is. Bár eddig mindkét játék készültéről tudtunk, először most láthatjuk majd őket mozgásban - erősítette meg a kiadásért felelős Deep Silver.

Dead Island: Riptide - új játék, nem kiegészítő

Kicsit ugyan elveszett az E3 forgatagában a Dead Island: Riptide bejelentése, főleg, hogy a nevén kívül gyakorlatilag semmi más információt nem árultak el róla, de mi azért rátaláltunk nektek. Most még egy-két apróságot megtudtunk róla, hogy kibírjuk a következő infóhalmazig.

E3 2012: Bejelentették a Dead Island folytatását

A Deep Silver az E3 apropóját ragadta meg, hogy bejelentse a Dead Island folytatását - mi valahol azt kívánjuk, bár ne tette volna, mert jelen pillanatban a játék címét tudjuk, minden mással kapcsolatban későbbre ígért tájékoztatást a kiadó. Nem gond, addig találgatunk: mit préselnek bele az új részbe a fejlesztők?