Batman: Arkham City – Harley Quinn’s Revenge PC, PS3, X360

Joker nincs többé, örök szerelme, Harley Quinn pedig bosszút esküszik a Denevéremberen és társain.
1476813600

Batman: Return to Arkham - visszatérünk Gothambe

Ezen a héten mutatkozik be a Batman: Arkham-sorozat első két részének felmelegített változatát tartalmazó Batman: Return to Arkham csomag. Most befutott az utolsó előzetese.
1473170400

Októberben jön a Batman: Return to Arkham

Pontos megjelenési dátumot kapott a remasterelt Arkham-játékokat tartalmazó Batman-csomag. Emellett kaptunk egy közel ötperces trailert is, melyben megcsodálhatjuk, hogy mennyit fejlődött a grafika.
1432562418

Egyre biztosabb a Batman: Arkham remastered

Nagyon úgy néz ki, hogy igazak lesznek a márciusi pletykák, és még az év végén visszatér a Batman: Arkham-sorozat első két felvonása. Egy kiszivárgott kérdőív szerint a felújított változatok PS4-re és Xbox One-ra készülnek.
1418393353

Batman: Arkham Antológia - Mindössze 10 euróért

Lecsúsztál valamelyik Batman: Arkham-játékról? Esetleg hiányzik a gyűjteményedből valamelyik epizód? Most itt a remek alkalom, hogy pótold a hiányosságot, a PC-s antológia ugyanis már tíz euró ellenében a Tied lehet.
1391695129

Bejelentésre készül a Rocksteady

A Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City fejlesztője bemutatóra hívta magához a játéksajtót; egy hónap múlva mutatkozhat be a csapat új címe. Úton a következő Batman-játék?
1360764595

Next-gen cím lesz az új Batman-játék?

A pletykák szerint két-három hónap múlva mutathatják be a tegnap emlegetett Batman: Arkham-játékot, és az sem kizárt, hogy a folytatás a következő generációs konzolokra készül.
1360678681

Idén jön a Batman: Arkham City folytatása?

A Time Warner pénzügyi igazgatója kotyogta ki, hogy még idén megjelenik a Batman: Arkham City folytatása, és ami különösen érdekes: elképzelhető, hogy nem a Rocksteady Studios fejleszti.
1358164859

Úton a Batman: Arkham Universe?

A Warner Bros. masszív domain-regisztrálásba kezdett. Nem kevesebb, mint 15 címet jegyeztetett be, melyek a Batman: Arkham Universe-zel kapcsolatosak. A Rocksteady már dolgozik az Arkham City folytatásán?
1353409209

Batman: Arkham City - itt a Wii U-s launch trailer

Tíz nap múlva rajtol el kishazánkban a Batman: Arkham City - Armored Edition, s vele együtt a Nintendo új konzolja. Természetesen a Rocksteady legutóbbi alkotása is megkapta a megjelenés mellé csatolt előzetesét. A GamePaddel történő bohóckodás új színt visz a játékmenetbe.
1349863240

Videón a Batman: Arkham City - Armored Edition

Miben nyújt többet a Batman: Arkham City Nintendo Wii U-s verziója? Az alábbi gameplay felvételekkel tarkított videóban erre a kérdésre kapjuk meg a választ. A Rocksteady Studios tényleg nem aprózza el a premiert, a konzol sajátos irányítása szinte csavar egyet a játékmeneten.