Pillars of Eternity PC

Kickstarteren gyűjtött pénzt az Obsidian a legújabb szerepjátékához, mely egyfajta tisztelgés a Planescape: Torment, a Baldur's Gate és az Icewind Dale előtt.
1435302049

Pillars of Eternity - ezek az újdonságok jönnek

A The White March expanzió mellett hamarosan élesedik az Pillars of Eternity 2.0-s frissítése, amellyel javul a csapatunk M.I.-je, élesedik a szóló lopakodás képessége, és kapunk indikátorokat a varázslatokhoz.
1434520680

E3 2015: Kiegészül a Pillars of Eternity

Pillars of Eternity: The White March néven érkezik a Pillars of Eternity kiegészítője, ezt a hajnali PC Gaming Shown jelentette be a játékot fejlesztő Obsidian és az azt kiadó Paradox.
1429198380

Pillars of Eternity teszt

Az Obsidian közösségi finanszírozás segítségével letett az asztalra egy izometrikus, hardcore szerepjátékot. A kérdés csupán az, hogy képes-e a Pillars a nagy elődök nyomdokaiba lépni? Végigjátszás utáni véleményünket olvashatjátok.
1428325200

Pillars of Eternity - segíts a fordítás elkészítésében!

Elkezdett szerveződni az a csapat, amelyik elkészítené a Pillars of Eternity magyarítását, rendkívül masszív anyagról lévén szó azonban folyamatosan toborozzák a lelkes fordítókat. Csatlakozzatok!
1427626805

Pillars of Eternity - úton az első javítócsomag

Ezen a héten jelent meg az Obsidiant a slamasztikából kirángató Pillars of Eternity, és bár a rajt tökéletesre sikeredett, azért vannak bosszantó bugok a játékban, így már jövő héten jön az első sebtapasz.
1427448600

Megjelent a Pillars of Eternity

A várakozásnak vége, hiszen boltokba került az Obsidian Entertainment várva-várt hardcore szerepjátéka, a Pillars of Eternity. Az RPG-re több mint 70 ezer támogató adta össze a pénzt.
1427191246

Pillars of Eternity - fejlesztői napló érkezett

Már nem kell sokat aludni a Pillars of Eternity megjelenéséig. Az Obisidian Entertainment közösségi finanszírozásból összerakott alkotásának kulisszatitkaiba tekinthetünk most bele.
1427115600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is tartalmasnak ígérkezik játékmegjelenések terén, és bár még mindig sok a megkésett port és a felújított kiadás, azért vadonatúj, platform-exkluzív címeknek is örülhetünk majd a napokban.
1426665638

Elkészült a Pillars of Eternity

Aranylemezre került az Obsidian közösségi pénzből finanszírozott RPG-je, a Pillars of Eternity. A srácok két és fél évet dolgoztak az alkotáson, amit olyan klasszikusok ihlettek, mint a Baldur's Gate vagy a Planescape: Torment.
1426075253

A Pillars of Eternity mentette meg az Obsidiant

A hónap végén megjelenő Pillars of Eternity nagyon fontos játék az Obsidian Entertainment számára. Kiderült, hogy a csapatot megviselte az egyik nagy projektjük elkaszálása, így közel álltak a bezáráshoz is.