Pillars of Eternity PC

Kickstarteren gyűjtött pénzt az Obsidian a legújabb szerepjátékához, mely egyfajta tisztelgés a Planescape: Torment, a Baldur's Gate és az Icewind Dale előtt.
1674203282

Az Obsidian Entertainment tárgyalásokat folytatott egy Avatar játék elkészítéséről

Feargus Urquhart, az Obsidian Entertainment egyik alapítótagja és elnöke egy friss interjújában beszélt a stúdió történetéről.
1630596600

Lemondott a Paradox Interactive vezérigazgatója

Három év után elhagyja a cégvezetői posztját Ebba Ljungerud, a Paradox Interactive vezérigazgatója. A svéd játékkiadó élére a vállalat korábbi CEO-ja, Frederik Wester tér vissza.
1607619600

Tölthetőek az Epic Games Store heti játékai

Menetrendszerűen befutottak az aktuális heti Epic Games Store-ajándékjátékok. A csomag az ígéreteknek megfelelően a Pillars of Eternity, valamint a Tyranny minden jóval megpakolt változatait tartalmazza ezúttal.
1607083200

Két remek szerepjátékkal készül az Epic Store

Felfedte a jövőheti ajándékait az Epic Games Store, és úgy tűnik, akkor is is mivel játszanunk, ha nem fizetünk be a Cyberpunk 2077-re. Az Obsidian két remek RPG-jét, a Pillars of Eternityt és a Tyrannyt dobják be a ringbe.
1573488000

Nem érdemes a Pillars of Eternity III-ra várni

Habár a Pillars of Eternityt hatalmas örömmel fogadta a keményvonalas szerepjátékokra éhes játékostábor, az azt követő Deadfire már nem teljesített valami jól a kasszáknál. Az Obsidiant ez kellően el is tántorította a folytatás ötletétől.
1569232800

Új szerepjátékhoz toboroz az Obsidian

Nekünk még egy teljes hónapot kell várnunk a The Outer Worlds megjelenésére, de úgy tűnik, hogy az Obsidian Entertainment máris a következő nagy dobásán gondolkozik. Az infók alapján a csapat marad annál, amihez a legjobban ért.
1565010120

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A kiadós játékdömping továbbra is várat magára, ez a hét is inkább az ínyenceknek szolgál játszanivalóval. Szokásunkhoz hűen listába szedtük a következő napok játékmegjelenéseit és filmpremierjeit.
1564250400

Switchre költözik a Pillars of Eternity

Nintendo Switchre is megjelenik a Pillars of Eternity, ráadásul már nem is kell sokat várnunk a premierre: a hibrid konzolra szánt kiadást még a nyaralásunkra is magunkkal vihetjük majd.
1541892833

A Microsoft megvette az inXile-t és az Obsidiant is

Hivatalossá vált, hogy a Microsoft felvásárolta a Fallout: New Vegas és a Pillars of Eternity fejlesztőjét az Obsidian Entertainmentet, de ami igazán meglepetés, hogy Brian Fargo CRPG-specialista csapata, az inXile is az övé lett.
1539165607

Úgy tűnik, a Microsoft megveszi az Obsidiant

A Kotaku értesülései szerint a Microsoft közel áll ahhoz, hogy megvásárolja az Obsidian Entertainmentet. Ha minden igaz, már csak az akvizíció véglegesítése van hátra - a felek egyelőre nem kommentálták az értesüléseket.