Pillars of Eternity PC

Kickstarteren gyűjtött pénzt az Obsidian a legújabb szerepjátékához, mely egyfajta tisztelgés a Planescape: Torment, a Baldur's Gate és az Icewind Dale előtt.
1423134038

Már a Pillars of Eternity 2-n gondolkodnak

Noha az első rész csak márciusban jelenik meg, az Obsidian Entertainmentnek határozott elképzelései vannak a folytatásról. A srácok nem ülnek a babérjaikon, a munkálatok már a hónap végén elkezdődhetnek.
1421496027

Egy órán át mozog a Pillars of Eternity

Sokat késett a közösség által finanszírozott Pillars of Eternity, de most úgy tűnik, finisbe ért a projekt. Az Obsidian nemrég egy hosszabb Twitch-közvetítést tartott a játékból, ezt nézhetitek most meg.
1421312405

Márciusban érkezik a Pillars of Eternity

Az Obsidian Entertainment megerősítette a klasszikus alapokon nyugvó szerepjátékának megjelenési dátumát, a Pillars of Eternity március végén jelenik meg. A közösség adta rá a pénzt, tavasszal learathatjuk a termést.
1415797216

Előrendelhető a Pillars of Eternity, itt az új trailer

Az Obsidian Entertainment közösségi finanszírozásból készülő szerepjátékát már előrendelhetik az érdeklődők, ez esetben számos ingame bónusz üti a markukat. A fejlesztők egy új gameplay előzetessel leptek meg minket.
1412528400

Heti hírösszefoglaló - 40. hét

Mobilokon tér vissza Itáliába az Assassin's Creed, késik a Pillars of Eternity és jön az Elite: Dangerous második bétatesztje. Ezekről és még sok másról beszéltünk a héten. Nézzétek meg, miről maradtatok le!
1412327446

Késik a Pillars of Eternity

Az Obsidiannál közösségi finanszírozással készülő RPG 2012 óta áll fejlesztés alatt és elvileg most télen jelent volna meg. Sajnos azonban úgy tűnik, hogy a fejlesztőknek szükségük van még egy kis időre.
1406458800

Pillars of Eternity - félórás gameplay bemutató

Az Obsidian projektvezetője, Josh Sawyer mutatta be az IGN-nek a Pillars of Eternityt, és a félórás gameplay demó felvételét most ti is megnézhetitek. Bemutatkozik benne a karakterkészítés, a harcrendszer és az első puzzle is.
1404021607

A heti galériafrissítés

Ezen a héten is tisztességes mennyiségű állókép landol a galériánkban, ma olyan produktumok kerülnek terítékre, mint a Pure Pool, a Godzilla, a Star Citizen vagy éppen a Dragon Ball: Xenoverse. Többek közt, persze.
1392202835

Télen érkezik a Pillars of Eternity

Az Obsidian közösségi finanszírozásból készülő régivonalas RPG-je, a Pillars of Eternity 2014 telén érkezik - erősítették meg a fejlesztők a legutóbbi blogbejegyzésükben. Előbb viszont ne várja senki.
1390122037

Pillars of Eternity helyzetjelentés

Az Obsidian Entertainment közösségi finanszírozásból készülő Pillars of Eternity-jéről már régen hallottunk, most végre megtudhatjuk, hogy hol áll most a fejlesztés. Emellett néhány új képet is kaptunk az old school RPG-ről.