Pillars of Eternity PC

Kickstarteren gyűjtött pénzt az Obsidian a legújabb szerepjátékához, mely egyfajta tisztelgés a Planescape: Torment, a Baldur's Gate és az Icewind Dale előtt.
1525082400

Nyolc új játékkal bővült az Origin Access

Egyre bővül az EA előfizetéses katalógusa PC-n is. Havi öt dollárért most olyan játékokat is kipróbálhatunk, mint a Mad Max, a Pillars of Eternity: Hero Edition, vagy a Torment: Tides of Numenera.
1513591241

Obsidian: az új játékban nem lesz mikrotranzakció

Az Obsidian Entertainment munkatársai a Twitteren publikált videós üzenetben erősítették meg, hogy vadonatúj, egyelőre cím nélküli szerepjátékuk teljes mértékben mellőzni fogja a lootboxokat és a mikrotranzakciókat.
1498053134

Konzolokra is megjelenik a Pillars of Eternity

Az Obsidian Entertainment tájékoztatása szerint a Pillars of Eternity II: Deadfire fejlesztése mellett jutott idejük az első rész konzolos átiratára is. A Complete Edition augusztus végén jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra.
1463493600

Már készül a Pillars of Eternity folytatása

A játék körüli felhajtást látva talán nem meglepő annyira, mindenesetre az Obsidian megerősítette, hogy elkezdődtek a Pillars of Eternity II munkálatai. Valószínűleg az új részre is a Kickstarteren dobhatjuk össze a pénzt.
1455717738

Pillars of Eternity - elstartolt az új kiegészítő

Egy masszív javítással egyetemben már elérhető a Pillars of Eternity: The White March - Part 2, amely ott folytatja a történetet, ahol a DLC első része abbahagyta. A 3.0-s frissítés emellett egy csomó új funkcióval gazdagítja az RPG-t.
1452078000

Pillars of Eternity - csúszik az új kiegészítő

A tervezettnél csak valamivel később, február közepén rajtolhat el a Pillars of Eternity: The White March második felvonása. A készítők egy új kedvcsináló mellett jelentették be a megjelenési dátumot.
1447743627

Januárban folytatódik a Pillars of Eternity DLC-je

A Pillars of Eternity: The White March második része január folyamán lesz elérhető az Obsidian szerint. A kiegészítőben megemelik a szintsapkát, új képességeket szerezhetünk és egy új történetet ismerhetünk meg.
1445842810

Félmillió kópia kelt el a Pillars of Eternityből

Az Obisidian közösségi finanszírozásból készült régivonalas szerepjátéka újabb mérföldkövet ért el: már világszerte 500 ezer példány kelt el a Pillars of Eternityből. Bár nem tűnik soknak, egy ilyen rétegjátéknak pont megfelelő.
1440590454

Pillars of Eternity - megjött a The White March

Az idei E3-as PC Gaming Show-n jelentette be az Obsidian, hogy most augusztusban érkezik a Pillars of Eternity Icewind Dale által inspirált havas kiegészítője, a The White March, aminek első része már tölthető.
1438790434

GC 2015: Hó végén kiegészül a Pillars of Eternity

Hamarosan megjelenik a Pillars of Eternity havas kiegészítője, a The White March. Az expanzió két részben érkezik, az első fele pedig már ebben hónapban elérhető lesz.