Fallout 3

A Fallout sorozat harmadik epizódja a Bethesda Softworks-től. A stílusteremtő örökzöld trilógia új része.
Típus: RPG

Fallout - folytatás helyett tévéműsor?

Könnyen előfordulhat, a DJ Three Dogot alakító szinkronszínész nem is a Fallout negyedik részét kezdte el hirdetni, a legutóbbi jelek szerint ugyanis akár tévéműsor is készülhet a posztapokaliptikus cím alapján.

Még ma ingyenes az első Fallout

Csak szólunk, hogy ma bárki ingyenesen hozzájuthat az eredeti Fallouthoz. Ha kíváncsi vagy, honnan indult a posztapokaliptikus RPG-k áradata, valamint arra, hogy miként lehet ezt még kellően élvezetes szabályrendszerrel tálalni - nosza, irány a GOG.com, és tedd magadévá!

Next-genre fejleszt a Lionhead és a Bethesda is

Egyre inkább érvényesül a "nem zörög a haraszt" elve, ugyanis két további fejlesztőcsapatról derült ki álláshirdetések útján, hogy már a következő generációhoz verbuválnak munkaerőt. Az egyik a Microsoft belsős stúdiója, a Lionhead, a másik pedig a Bethesda.

Új Wasteland készülhetne a rajongók pénzéből

Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, olvasóink közül valószínűleg elég kevesen ismerik az 1988-ban megjelent Wasteland című játékot, ami a Fallout közvetlen elődjének tekinthető. Na, Brian Fargo ennek akar folytatást, a rajongók által finanszírozott módon.

Újra elbukott a Bethesda az Interplayjel szemben

Sokan talán már el is felejtették a régóta húzódó pereskedést a Bethesda és az Interplay között, melyek még a Fallout jogai körül robbantak ki. Ennek felelevenítésére most a Bethesda egy újabb végzéssel próbálkozott, melyet a változatosság kedvéért elutasított a bíróság.

Nem megy casual irányba a Bethesda

Egyre többször szembesülhetünk manapság a szomorú ténnyel, miszerint a nagy kiadók sorra állnak át, vagy erősítik meg casual részlegüket. Facebook, mobil, mindenféle olyan dolog, amitől a hardcore gamernek gyomorgörcse támad. Szerencsére a Bethesda marad a bevált pályán.

Huszonöt éves lett a Bethesda

Tegnap ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a marylandi Rockville-ben székelő vállalat, portfóliójában számos nagysikerű frencsájz áll, gondoljunk csak a The Elder Scrollsra, vagy mostanában a Falloutra. Az utóbbi időkben olyan nagynevű csapatokkal bővült a cég, mint az id Software.

Fallout: Nuka Break - ismét egy remek fanfilm

Ahogy a videó elején is olvashatjuk, ez egy független, nonprofit csapat filmje - ettől eltekintve kellően szórakoztató. A történet nem egy nagy durranás: pár rettenthetetlen arc nekilát, hogy felkutasson a sivatagban egy palack jéghideg Nuka Colát. Unalmas negyedóra felvirágoztatására tökéletes.

Folytatódik a Bethesda vs. Interplay harc

Úgy tűnik, a két cég erősen másképp értelmezi a licencszerződéseket, és mindketten olaszos temperamentummal adják a jónép tudtára, hogy mennyire buta is a másik fél, amiért azt hiszi, hogy neki van igaza. Mi lesz a Fallout MMO és a Fallout-folytatások sorsa?

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.