Star Wars: First Assault X360

Valami készül Star Wars: First Assault cím alatt - de mi lehet?
1446879600

Húsz percig mozog a Star Wars: First Assault

Emlékeztek még erre a játékra? Nem annyira meglepő, ha nem, ugyanis még a hivatalos bemutatása előtt hallottunk róla, és sosem fejezték be. Mindenesetre most kaptunk 20 percnyi gameplayt belőle.
1380461460

Day of the Tentacle-remake készült a LucasArtsnál

Két projektről tudtunk eddig, ami megsínylette a LucasArts bezárását, a Kotaku viszont kiderítette, hogy volt ennél több is: egyebek mellett egy Day of the Tentacle-remake is készült a srácoknál.
1367913628

Az EA készíti az új Star Wars-játékokat

Az EA bejelentette, hogy több évre szóló szerződést kötött a Disneyvel, így addig ő készíti és adja ki a Star Wars frencsájzhoz tartozó játékokat. A BioWare-től és a DICE-tól várhatunk majd multiplatform címeket.
1365012134

Breaking: nem fejleszt több játékot a LucasArts

A Disney bejelentette, hogy bezár a LucasArts, ami a gyakorlatban azt jelenti: nem fejleszt több játékot, és a nevet csak a különböző címek licencelésére használják majd. A Star Wars 1313 jövője bizonytalan.
1363248000

Star Wars: First Assault - az első mozgóképek

Folytatódik a Star Wars: First Assault látnivalóinak csepegtetése, úgy fest, a Kotaku informátora mindenképpen nyomást gyakorolna a Disneyre, hogy az ne állítsa le a projekt fejlesztését.
1363168800

Star Wars: First Assault - még három kép

A Kotaku folytatja a Star Wars: First Assault-látnivalók csepegtetését. Ma újabb három screenshotot kaptunk az Unreal Engine által hajtott Star Wars-játékból, ami a hírek szerint a Battlefront III előfutára lehet(ett volna).
1363071600

Star Wars: First Assault - kikerültek az első képek

Kiszivárogtak az első képek a Star Wars: First Assault néven emlegetett fejlesztésből, ami állítólag a Star Wars: Battlefront III felvezetése is lehet. A probléma az, hogy a Disney-felvásárlás óta bizonytalan a projekt sorsa.
1351630409

A Disney-é a LucasFilm, jön a hetedik Star Wars

Késő esti breaking anyag, mert mindenki erről beszél: a Disney bejelentette, hogy felvásárolja a LucasFilmet, aminek hozadékaként elkészíti a hetedik Star Wars-mozit is. A vállalat 2015-re ígéri a premiert, utána a tervei szerint további részeket is forgatna. (Kérnénk egy South Park-epizódot erről is!)
1349183436

Valami készül Star Wars: First Assault címen

Egyre biztosabb: valami készül a Star Wars: First Assault elnevezés alatt, ráadásul szinte biztosra vehető, hogy ez a valami az Xbox Live-on is tiszteletét fogja tenni. Semmit nem tudunk róla, de az állítólagos dobozképen birodalmi rohamosztagosok lődöznek, szóval annyira rossz nem lehet.