The Unfinished Swan PS3

A fekete-fehér világban a mi feladatunk színekkel feltölteni a tájat, hogy megtaláljuk a továbbvezető utat.

PC-re és iOS-re is megjelent a The Unfinished Swan

Fű alatt újabb korábbi PlayStation-exkluzív játék kúszott be PC-re és az Apple eszközeire: már ezeken a platformokon is játszható a What Remains of Edith Finch alkotóinak korábbi játéka, a The Unfinished Swan.

Itt van a PS Plus májusi kínálata

Hamisnak bizonyult a hétvégi pletyka, a PS Plus előfizetői a következő hónapban is indie címeknek örülhetnek. PS4-en az Ether One-t emelnénk ki, de jön a The Unfinished Swan és a Guacamelee! komplett kiadása is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk október utolsó hetéhez. Baromi sűrű hónapon vagyunk túl, és ugyancsak sűrűnek nézünk elébe, de addig is lássuk, milyen játékok futnak majd be még a következő napokban!

PS4- és Vita-változatot kap a The Unfinished Swan

Újabb platformokon teszi tiszteletét a The Unfinished Swan a PlayStation-családon belül. A Sony új generációs és hordozható konzolja is megkapja a maga változatát a játékból.

GC 2014: Indie összefoglaló a Sony konferenciáról

Rengeteg PlayStation 4-exkluzív cím érkezik a közeljövőben, melyekre a többi platformon játszók is irigykedhetnek majd, ezen kívül készül néhány már ismert játék, mint például a Journey és a DayZ PS4-portja is.

GC 2014: PS4-re is megjelenik a Journey?

Véletlenül kikerült a Sony Gamescom-váró oldalára egy lista, ami azokat a játékokat vonultatja fel, amiket majd ki lehet próbálni a játékvásáron a cég jóvoltából. Akad közöttük néhány meglepetés is.

PS4-re és Vitára is jöhet a The Unfinished Swan

Egy korhatár-besorolásért felelős hivatal szerint a független Giant Sparrow művészi értéket képviselő fekete-fehér alkotása, a The Unfinished Swan PlayStation 4-re és PS Vitára is megjelenhet.

Leépítések a God of War fejlesztőinél

Eleinte pletyka volt, nem sokkal később azonban a Sony is megerősítette, hogy leépítések voltak a Sony Santa Monicánál. A God of War fejlesztőinek állítólag egy projektjét is törölték ezzel párhuzamosan.

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!

The Unfinished Swan teszt

Ki ne akarna egy olyan utazásban részt venni, amely egy minimalista eszközökkel operáló mesevilágba kalauzol el egy árva gyermeket irányítva, akinek minden vágya az, hogy befejezze halott édesanyja félbehagyott festményét.