ArmA Tactics Mobil, PC

Körökre osztott stratéga a Bohemia Interactive-tól, ami Androidra, iOS-re és PC-re érhető el.
Típus: Háborús, Körökre osztott stratégia

Az ArmA fejlesztőibe is bevásárolta magát a Tencent

Folytatódik a kínai óriás, a Tencent terjeszkedése, ezúttal az ArmA-játékokat és a DayZ-t is jegyző Bohemia Interactive-ba vásárolta be magát a vállalat - igaz, csak egy kisebbségi részesedéssel.

Ma még ingyenes az ArmA: Cold War Assault

Tizenöt éves a cseh Bohemia Interactive, s ennek alkalmából a fejlesztők ingyen elérhetővé tették az első játékukat, a 2001-ben megjelent Operation Flashpointot, amely mostanság ArmA: Cold War Assault címen fut.

Humble Weekly Sale - főszerepben a Bohemia

Elrajtolt a legújabb Humble Weekly Sale, ezúttal a Bohemia Interactive jóvoltából szerezhettek be egy szupertartalmas pakkot: benne van az első két ArmA és az UFO: Afterlight is többek között.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékok. Bár a következő napok is ígérnek néhány nagyobb megjelenést, a lendület kétségkívül alábbhagyott. De annyi baj legyen, úgyis élesedik a Grand Theft Auto Online!

PC-re is megjelenik az ArmA Tactics

Ahogy azt a Bohemia Interactive korábban sejtetni engedte, PC-re is megjelenik az ArmA-sorozat stratégiai mellékága, sőt a Steam Early Access keretei között már játszható is a program.

Újabb két céget pipáltak ki a hackerek

Az ArmA-játékokat jegyző Bohemia Interactive és a Konami is hackerek áldozata lett, a felhasználóik adatait ellopták, egyedül a pénzügyi információkhoz nem fértek hozzá a bűnözők.

ArmA Tactics - íme, az első gameplay felvétel

Gameplay felvételt kapott az ArmA-sorozat vadhajtása, az NVIDIA Tegra lapkákat használó mobilkütyükre érkező taktikai játékot most durván két percen keresztül nézegethetitek mozgás közben.

Stratégián dolgoznak az ArmA készítői

ArmA Tactics címmel körökre osztott stratégián dolgozik a cseh Bohemia Interactive, és további érdekesség, hogy a spin-off játék az NVIDIA által nemrég bemutatott kézikonzolra, a Project Shieldre készül.