FIFA 14 , 3DS, Mobil, PC, PS2, PS3, PS4, PSP, Vita, X360, XBOXONE

Már a következő generációs gépekre is megjelenik a FIFA 14.

Brit toplista: még mindig vezet a Sniper Elite 3

Játékmegjelenések híján a brit játékeladási toplistán sem történtek nagy meglepetések, a Sniper Elite harmadik része továbbra is az élen tanyázik. A legutóbbi FIFA viszont sokat javított.

Brit toplista: első helyen az EA Sports UFC

Három hét és az EA Sports UFC megjelenése kellett ahhoz, hogy Watch Dogs lekerüljön a brit toplista éléről. Aggodalomra semmi ok, a második helyet még így is megszerezte a Titanfall előtt.

Frissítve: Késik a FIFA 14 World Cup módja

Minden platformon csúszik a FIFA 14 ingyenes World Cup játékmódja. A futball-világbajnokság apropóján megjelenő frissítésnek ma kellett volna landolnia az elosztókon, de ez ugye nem történt meg.

Brit toplista: szuper rajtot vett az új Wolfenstein

Letarolta a brit játékeladási toplistát a Wolfenstein: The New Order, sőt a MachineGames FPS-e nemcsak a múlt hetet, de az elmúlt hónapokat tekintve is kiemelkedően szerepelt.

Ingyenes VB-módot kap a FIFA 14

Jó hír, hogy azok a FIFA-rajongók is kapnak a VB-hangulatból, akik nem akarták vagy nem tudták megvenni a torna hivatalos játékváltozatát: nekik egy ingyenes, VB-re szabott Ultimate Team móddal kedveskedik az EA.

Brit toplista: visszavette a vezetést a FIFA 14

Ha nem történik semmi a brit toplistán, az csak az aktuális FIFA-epizódnak jó: a focimániás angoloknál előbb-utóbb visszatér az élvonalba az EA Sports játéka, nem történt ez másképp most sem.

Brit toplista: visszatért a Titanfall

Egy hétig adta át másnak a dobogó legfelső fokát a Titanfall, a múlt héten ismét a Respawn Entertainment FPS-e volt a legkeresettebb játék. Egyetlen újoncunk volt, de ő meg sem közelítette az élbolyt.

Brit toplista: Pókember legyűrte a Titanfallt

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista: a múlt héten végre megtört a Titanfall uralma, a The Amazing Spider-Man 2 játékváltozata tudta legyűrni a pilótákat és a titánokat.

Itt vannak az EA számai, közeleg az új Sims

Folytatjuk üzleti délelőttünket, ezúttal az Electronic Arts legfrissebb pénzügyi jelentése van soron. A legfontosabb hírt, a Need for Speed kihagyását már megírtuk, lássuk, milyen érdekességek derültek még ki!

Brit toplista: megint vezet a Titanfall

A múlt héten megjelent Xbox 360-as verzió felpörgette csöppet a Titanfall eladásait, a játék így még az aktuális - és állandó favoritnak számító - LEGO-játékot is megelőzte a brit toplistán.