FIFA 14 , 3DS, Mobil, PC, PS2, PS3, PS4, PSP, Vita, X360, XBOXONE

Már a következő generációs gépekre is megjelenik a FIFA 14.

Még mindig a GTA V vezet a brit toplistán

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, és bár két újoncunk is volt a múlt héten, egyikük sem tudta megszorongatni a Grand Theft Auto V-öt és a FIFA 14-et. Elő szokott fordulni.

Megrántotta a GTA V az amerikai piacot

Befutott az NPD Group legújabb elemzése, ami az amerikai játékpiac szeptemberi teljesítményét összegzi. Ahogy az várható volt, a Grand Theft Auto V alaposan megrántotta a forgalmat, még a PS3-at is csúcsra juttatta.

Ötödik helyen nyitott a Beyond a brit toplistán

Bár több új megjelenés is volt a múlt héten, egyik címnek sem sikerült megszorongatnia a Grand Theft Auto ötödik részét és az idei FIFA-epizódot. Befutott a legfrissebb brit toplista, csekkoljátok!

Még mindig a FIFA 14 vezeti a brit toplistát

Alaposan visszaestek az eladásai, de még mindig a FIFA 14 vezeti a brit toplistát - hiába jelent meg négy új cím is a múlt héten. Közben a GTA V újabb és újabb mérföldkövekhez érkezik.

Blogajánló: A mérges madarak emberhúst esznek

Igazi minőségi blogokat kaptunk a héten. Volt itt nagy PC-s játék teszt, több mobil game és pár érdekes, különleges stuffról is kaptunk előzetest. Következzen a heti blogajánló!

FIFA 14 teszt

Hihetetlen: tavaly toporzékolva írtam meg, hogy Mesut Özil elhagyta a virtuális Real Madridomat, erre tessék! Idén nem eligazol? Szóval csak óvatosan, Gamekapocs makes impact.

A FIFA 14 vezeti a brit toplistát

Egy hétig tartott a Grand Theft Auto V uralma a brit játékeladási toplistán, a FIFA 14 azonnal felülkerekedett a Rockstar játékán, pedig még a FIFA 13-hoz képest is gyengébben nyitott.

Megjelent a FIFA 14, itt a launch trailer

Ha minden igaz, a FIFA-rajongók már mind a tévé előtt ülnek, csütörtök óta kapható ugyanis a FIFA 14. Ennek apropóján megnézhetitek a launch trailert, bónuszként pedig némi next-gen anyaggal készültünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha úgy vesszük, lassítottak egy picit a tempón a kiadók, kár is lenne a Nagy Őszi Játékszezon előtt ellőni minden puskaporukat. Játszani persze lesz mivel, például a héten érkezik a FIFA 14 is.

Gólöröm a FIFA 14-ben

Remélhetőleg a FIFA 14 demójával már többen megismerkedtetek, s bizonyára sok gólt is lőttetek. Az EA Sports most megmutatja, hogy egy sikeres találatot hogyan ünnepelhetünk meg a játékosainkkal.