FIFA 14 , 3DS, Mobil, PC, PS2, PS3, PS4, PSP, Vita, X360, XBOXONE

Már a következő generációs gépekre is megjelenik a FIFA 14.

E3 2013: Infók és látnivalók az EA Sports játékairól

Egy kalap alá vesszük az EA Sports közelgő sportjátékainak információit, szó lesz a nagy visszatérő NBA Live 14-ről, a Madden NFL 25-ről, a FIFA 14-ről és a most bemutatkozó UFC-ről is.

E3 2013: Electronic Arts-konferencia - LIVEBLOG

A nulladik nap második programja az EA sajtótájékoztatója. Kíváncsi vagy a BF4 multijára, netán az NFS: Rivalstól várod a megváltást? Az aktuális sportjátékokra gerjedsz? Blogolunk a buliról, nem maradsz le róla!

E3 2013: Nézd élőben az EA konferenciáját!

Az éjszaka második fellépője az Electronic Arts. Vajon John Riccitello után Larry Probst egy merően más irányba tolja a kiadó szekerét? Kövesd Te is a bejelentéseket élőben az alábbi streameken keresztül!

E3 2013: Teaserekkel melegít az EA estére

Két teaser videót adott ki az Electronic Arts az esti konferenciája előtt, az egyik az EA Sports-játékokat vezeti fel, a másik Plants vs. Zombies témájú. Nem gondoltuk volna, de utóbbira kíváncsibbak vagyunk!

E3 2013: Capcom, Square Enix, 505, EA line-up

Az elmúlt órákban három kiadó jelentette be az E3-on bemutatásra kerülő játékaik listáját. A nagy meglepetéseket persze nem lövik el még most, de egészen impozáns felhozatallal szolgálnak már most is.

Látnivalókon a FIFA 14

Az EA Sports megmutatta a sajtónak a FIFA 14-et, és bár a next-gen verziót még hét lakat alatt őrzi, állítólag a jelenlegi generációs gépekre készülő változat is sokat fejlődött. Állítólag, kattintás után ellenőrizheted.

Megvan a FIFA 14 megjelenési dátuma

Az EA Sports végre megerősítette a FIFA 14 megjelenési dátumát, bár az is igaz, hogy túl nagy meglepődést nem váltott ki a közönségből vele: a játék szeptember végén érkezik.

FIFA 14 - PC-n marad a régi engine

Hiába szólt tegnap a fél Xbox-bemutató az EA Sports következő generációs engine-jéről, úgy fest, a kiadó nem juttatja el minden platformra az új motort: a PC-seknek megint várniuk kell.

Ilyen lesz az EA Sports next-gen motorja

Az Xbox One és a PS4 térnyerésével generációt váltanak az EA Sports játékai is. Az új motor Ignite Engine névre hallgat, s a kiadó ígérete szerint "elmossa a valóság és virtualitás határát". Csekkold a technológiai fejtágításokat!

Xbox-pletykacsokor - mi jöhet még ma?

Este hétkor bemutatják az új Xboxot, és ahogy az lenni szokott a premier közeledtével egyre több pletyka kap szárnyra. Nem írjuk meg őket külön, inkább egy folyamatosan frissülő csokorban gyűjtögetünk majd.