FIFA 14 , 3DS, Mobil, PC, PS2, PS3, PS4, PSP, Vita, X360, XBOXONE

Már a következő generációs gépekre is megjelenik a FIFA 14.

Fejlesztői naplón a FIFA 14

Új fejlesztői naplót kapott a FIFA 14, az EA Sports munkatársai a Pure Shot és a Real Ball Physics fícsörökről mesélnek két percen keresztül. Sajnos a next-gen változatot továbbra sem mutogatják.

FIFA 14 - naná, hogy Dzsudzsák!

Tegnap az EA magyarországi képviselete bejelentette, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan a FIFA 14 borítóján is Dzsudzsák Balázs szerepel majd Lionel Messi mellett. Egy új előzetesünk is van.

FIFA 14 - az Ultimate Team rejtelmei

Az idei FIFA-ban visszatér az Ultimate Team, melyben mindenki összeállíthatja a világ legjobb csapatát, ahogy az erőforrások megengedik. A játékmódról a sorozat producere mesél nekünk néhány kedvcsináló társaságában.

Konzolszintű grafikát ígér a tabletek új hulláma

Legalábbis Frank Gibeau, az EA Labels elnöke szerint. Játszunk el a gondolattal: a tabletek új generációjának grafikus képességei egy szinten lesznek az Xbox 360-éval és a PS3-éval. S már nem kell sokat várni!

FIFA 14 - Lionel Messi figyel a borítón

Az EA Sports megosztotta a nagyközönséggel a FIFA 14 globális dobozfotóját, melyen ismét az argentin klasszis, Lionel Messi kapott helyett. Nagy eséllyel a magyar borítón még egy játékos is rajta lesz. Na ő ki?

FIFA 14 - a többségnek gyenge PC-je van

Az EA Sports elnöke, Andrew Wilson megindokolta, hogy a PC-sek miért maradnak ki az Ignite Engine-ből idén. Szerinte a legtöbb FIFA-játékosnak egyszerűen túl gyenge gépe van a next-gen motorhoz. Ezért marad a régi.

E3 2013: FIFA 14 - mozgásban a next-gen verzió

Az EA Sports munkatársának tolmácsolásában alaposan szemügyre vehetjük az Xbox One-os FIFA 14-et, külön kitérve az új fícsörökre, a labdakezelési technikákra és az Ignite Engine sajátosságaira.

E3 2013: Végleg lelőtte az EA az online passt

Az Electronic Arts nem hozza vissza többé az online pass-rendszert, így a vállalat egyik igazgatója szerint PS4-en sem kell aggódnunk. Állítólag ehhez az Xbox One korlátozásainak sincsen köze.

E3 2013: Mobilon free-to-play lehet a FIFA

Az Electronic Arts erős célzást tett arra, hogy a FIFA legújabb része mobilokon free-to-play modell szerint működhet majd, ergo alapjáraton ingyenesen játszhatunk a játékkal, és jönnek a mikrotranzakciók.

E3 2013: Csak a Wii U-t hagyja ki a FIFA 14

Az Electronic Arts bejelentette, hogy milyen platformokra jön még a FIFA 14, de a Wii U továbbra sincs a jelöltek között. Ami azért is vicces, mert az előző generációs Nintendo Wii viszont igen.