FIFA 14 , 3DS, Mobil, PC, PS2, PS3, PS4, PSP, Vita, X360, XBOXONE

Már a következő generációs gépekre is megjelenik a FIFA 14.

Traileren a next-gen FIFA 14

Új előzetest kapott a FIFA 14 next-gen változata, a videóban a játék producerei beszélnek az új konzolokra szánt fejlesztésekről: a főszerepben ezúttal a közönség és a stadionok lesznek.

Még mindig a Call of Duty vezeti a brit toplistát

Az Xbox One-os változat eladásai révén múlt héten is a Call of Duty: Ghosts volt az Egyesült Királyság legkeresettebb játéka, a LEGO Marvel Super Heroes így csak a második lett.

FIFA 14 - Messi teljes életnagyságban

Új TV-reklámot kapott a FIFA 14 next-gen változata, a kissé furcsa videó élményét fokozva még egy életnagyságú Lionel Messi-modellt is összerakott az Electronic Arts. Csekkoljátok!

Videón az EA next-gen játékfelhoztala

Az Electronic Arts is készül az új konzolok premierjére, nem kevesebb, mint öt cím erősíti a nyitójátékok sorát. A kiadó most szépen összeszedte nekünk, hogy a gépek mellett mit érdemes a kosárba pakolnunk.

FIFA 14 - trailer a next-gen változatról

A PlayStation 4 és az Xbox One boltokba kerülésének napján érkezik a FIFA 14 next-gen változata is, amely vadonatúj motorral várja a rajongókat. Most ebből kaptunk egy kis ízelítőt.

Az Assassin's Creed IV vezeti a brit toplistát

A múlt hét természetesen az Assassin's Creed IV és a Battlefield 4 csatájáról szólt, és bár a két játék nem igazán vehető egy kalap alá, a brit vásárlók elkölthető pénzéért azért meg kellett küzdeni.

Ilyen volt az Electronic Arts elmúlt negyedéve

Először jelentett az Electronic Arts az új vezérigazgatójával, Andrew Wilsonnal: a számai nem okoztak meglepetést, jobb híján viszont csak a digitális eredményeivel büszkélkedhetett a kiadó.

A Batman: Arkham Origins vezeti a brit toplistát

A brit toplista élén nyitott a Batman: Arkham Origins, jóllehet feleannyi példány fogyott belőle, mint a Batman: Arkham Cityből. Ezzel az eddigi csúcstartó, a Grand Theft Auto is lejjebb csúszott.

FIFA 14 - mozgásban a next-gen verzió

A héten már láttunk pár képet a FIFA 14 Xbox One-os verziójából, de most éles körülmények között is megcsodálhatjuk, hogy mire képes a nagy dérrel-durral beharangozott Ignite Engine.

FIFA 14 - képek a next-gen verzióból

A jövő hónapban jelenik meg a FIFA 14 Xbox One-ra és PS4-re, ennek apropóján az EA Sports egy csokornyi screenshotot tett közzé a focis játék next-gen verziójából. A grafika tagadhatatlanul szebb, de ez érthető is.