Az AT-ST is játszható lesz az új Battlefrontban

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 7.
  • Hír
Link másolása
Természetesen a Star Wars: Battlefrontban is találunk egy rakás vezethető járművet, köztük az AT-ST-t is - erősítette meg a DICE illetékese. A kétlábú lépegető mellett a nagyobb, négylábút is irányíthatjuk majd.

A birodalmi lépegetők szerelmesei örömüket lelik majd a Star Wars: Battlefrontban, hiszen a négylábú AT-AT mellett a fürgébb, kétlábú modell, az AT-ST is vezethető jármű lesz a multiplayerre kihegyezett shooterben.

A DICE a játék Twitter-csatornáján erősítette meg a hírt egy roppant ígéretes artwork mellett:

Ami pedig a fegyvereket illeti, a fejlesztők szerint néhány mordályon ugyan lesz távcső, de az egyéb irányzékokról lemondhatunk.

A Star Wars: Battlefront november 17-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A további infókért olvassátok el az előzetesünket!

8.
8.
RangerFox
#7: szarkazmussal csendesen akart utalni arra, hogy kamu
7.
7.
Starkiller89
Csak azert kerdeztem, mert en ezt eddig nem hallottam meg, de ezek szerint a flegma valaszodbol kiindulva a neved melletti szam nem a szuletesed eve hanem a joindulattal megbecsult iq erteked. Mielott meg megijednel, fogsz tudni jatszani ezzel ennyi esszel, ha valaki kozben fogja a kezed.
6.
6.
Henry82
#5: Ez annyira hivatalos, hogy állítólag a játék nem is a Földön fog játszódni és lesznek benne idegen fajok is!
5.
5.
Starkiller89
#5 es ez mennyire hivatalos? Linket tudsz adni? Koszonom.
4.
4.
PaprikaJancsi
BREAKING NEWS!!!
Lehet a játékban, lézerkardot használni!
Ha előrendeled kapsz egy DarthVader fénykardot.
Plusz pénzért színezheted a lézert. (1.000Ft/db)
Vagy szín packot veszel 5.000 Ft-ért, ami a következő színeket tartalmazza: piros, kék, zöld, sárga, lila, fehér, fekete.
Premium változat fog kapni egy speciális színt, zöld/piros váltakozása.
3.
3.
Hanoi
Ja és akkor most ebbe mi az extra? :D ja semmi? A battlefront 2-ben benne volt az a sikló amit a Hoth bolygón használtak, a madzaggal amivel luke öszekötözte a lépegető lábát, és még ez sem számított akkora extrának hogy külön bejelentést kapjon. :D
1.
1.
Maximo32HUN
Az elég gáz ha ilyet be kell jelenteni mert ugyanmár Battlefrontot úgysem adnának ki ATST nélkül....ha mást nem DLC-ben hozzácsapnák a játékhoz (az egyéb szó el lett írva)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...