Star Wars: Battlefront (next-gen) PC, PS4, XBOXONE

A Disney és az Electronic Arts összeborulásának első gyümölcse az egykor népszerű Battlefront feltámasztása az új generációban.
1477058400

Ingyen kipróbálhatóak lesznek a Battlefront DLC-i

Jövő hónapban érkezik a minden extrával megpakolt Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition, melynek apropóján novemberben egy teljes hétvégén keresztül ingyen kipróbálhatóak lesznek a játék DLC-i.
1476879300

Úton a Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition

Ha már eddig vártál a Star Wars: Battlefront megvásárlásával, akkor tarts ki novemberig, az Electronic Arts ugyanis valószínűleg a következő hónapban dobja piacra a mindennel megtömöttt Ultimate Editiont.
1475920807

Három játékkal bővül az EA és az Origin Access

A közeljövőben további ingyenes címekkel bővül az Xbox One-os EA Access és a PC-s Origin Access Vaultja. Jön a Star Wars: Battlefront, az EA Sports UFC 2 és az új Mirror's Edge is. Most viszont a PopCap alkotásainak örülhetünk.
1474361931

Star Wars: Battlefront - háború a Halálcsillagon

A mai naptól elérhető a Star Wars: Battlefront legújabb letölthető bővítménye, a Death Star DLC, ami többek között két új hőst és egy vadonatúj játékmódot is tartalmaz. Most ezekből kaptok vaskos ízelítőt.
1474092028

Star Wars: Battlefront - Chewbacca dühbe gurul

A jövő héten érkezik a Star Wars: Batlefront Death Star DLC-je, az EA most egy akciódús gameplay előzetest rittyentett hozzá. Végre mozgásban is láthatjuk az új pályákat, fegyvereket és hősöket - köztük persze Chewbaccát is.
1471503644

GC 2016: Íme, a Star Wars: Battlefront új módja

A jövő hónapban érkező Death Star DLC-ben egy vadonatúj játékmódot találunk Battle Station néven, melyben az űrcsatáké lesz a főszerep. A lázadók megtörhetik a csilllagrombolók védelmét, és felrobbanthatják a Halálcsillagot.
1471438860

GC 2016: Részletek a Battlefront VR-küldetéséről

Habár még mindig sok a kérdőjel a Star Wars: Battlefront VR-küldetése kapcsán, némi infóval azért szolgált az Electronic Arts a témában. Kiderült például, hogy ez is a Rogue One: A Star Wars Storyt veszi majd alapul.
1469786412

Hamarosan átalakul az Origin

Hamarosan masszív ráncfelvarrást kap az Origin kliense. Az Electronic Arts már teszteli az új felhasználói felületet, amit most néhány kép erejéig be is mutatunk nektek. Logikusabb és átláthatóbb lesz.
1469111400

Megérkezett az offline mód a Battlefronthoz

Sokak álmát teljesítette most a DICE: mától végre elérhető a Star Wars: Battlefront offline módja, melyben két játékmódban is kipróbálhatjuk magunkat a botok ellen. Emellett rengeteg javítást is eszközöltek a játékon.
1468696500

A Rogue One-ra épít a Battlefront utolsó DLC-je

Az Electronic Arts panelbeszélgetést tartott a Star Wars Celebrationön, itt vetítették le a halálcsillagos kiegészítő első teaser videóját, valamint bejelentették, hogy a Rogue One-t dolgozza fel a játék utolsó DLC-je.