Még visszatérhet a Fable-sorozat

  • Írta: zoenn
  • 2017. október 30.
  • Hír
Link másolása
Noha tavaly márciusban zárt be a Lionhead, a készülő Fable Legendset pedig törölték, még mindig van remény a népszerű széria feltámasztására, legalábbis az Xbox belső fejlesztéseiért felelős Shannon Loftis szerint.

Amikor 2016 márciusában bezárt a nagy múltú brit stúdió, a Lionhead, már szinte elkönyveltük magunkban, hogy soha látunk új Fable-játékot. Pedig a törölt Fable Legendsre tíz évig tartó szolgáltatásként tekintett a Microsoft, hősként és gonoszként is játszhattunk volna benne a barátainkkal közösen. Oké, a Fable Fortune című gyűjtögetős kártyajáték ugyan megjelent, de azt egy külsős csapat készítette.

Az Xbox first-party címeiért felelős szakember, Shannon Loftis a GameSpotnak adott interjújában elárulta, hogy a Microsoft továbbra sem tett le a frencsájzról. Loftis annak idején azért költözött Angliába, hogy segítse a Fable II fejlesztését, ezért a sorozat "nagyon közel van a szívéhez", és bár most még nem árulhatja el, hogy készül-e új Fable, vagy sem, de megvan rá az esély, hogy visszatérhessük Albion világára.

Ha valaki dönthet a sorozat feltámasztásáról, az maga Shannon Loftis. Évente rengeteg játékötlettel van dolga, és bizonyára számos külsős és belsős csapatnak eszébe jutott egy új Fable. De most - hasonlóan az EA-féle Mass Effecthez - még pihenteti a frencsájzt a nagy visszatérés előtt.

8.
8.
kopic
#1: Jövőre lesz 10 éves, szóval én azt első nap vennem !
6.
6.
McDuff
#4: One-ra már nem lesz Fable. 2017 van, tavaly lelőtték a Legends-et, most meg azt mondják, hogy gondolkodnak még rajta meg pihentetik...évek fognak még eltelni.

Hihetetlen, hogy az MS-nek lesz egy olyan generációja, amiben a nagy 4-esből (Halo, Gears, Fable, Forza) nem tudják hozni az egyik leghangulatosabb játékszériájuk újabb részét. 4 rohadt címük van, nincs 4 jó ütletük!? A Sonynak aztán nem 4 van, sőt, bővül, mégis sikerül nekik, kedves MS, tessék szépen átkukucskálni a padtársra.
Az elmúlt pár évben néha annyira amatőr, most alakult "garázs BT" cégnek nézem az MS-t minden téren, hogy az hihetetlen.
5.
5.
crytek
Elsőnek elég volna egy next gen Fable 2 mindenre ( azzal csak ráncfelvarrási munkálatok lennének) felmérés gyanánt, hogyan fogyna... Aztán ha jól fogy jöhet egy új rész .
4.
4.
Pain
Egy új Fable rész megjelenése erősen elgondolkoztatna egy One vásárlásról.
3.
3.
DON GONDOCS
#1: A Fable 3 elérhető a storeban.
2.
2.
xICEMANx
#1: Támogatom, viszont attól függetlenül nagyon jó lenne ha a Fable is egy vissza-vissza térő cím lenne, persze nem mindegy évben egy mert az olyan is lenne.... tudjuk jól....
1.
1.
zsocc-nrg
Fable 2 Anniversary pls! Ja és Fable 3 is visszatérhetne a digitális boltok polcaira. Aztán jöhet az új rész :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...